SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

xRent – London Rent House

xRent – London Rent House

Unul din proiectele importante dezvoltate la Londra, este si site-ul London Rent House, un site de anunturi imobiliare care credem ca va ajunge in top pe diverse expresii. Scriam in unul din articolele de pe acest site, ca majoritatea firmelor SEO, din Anglia, au site-urile foarte prost optimizate. In comparatie cu tara noastra, Anglia este o tara in care oamenii nu stiu ce inseamna SEO. Am discutat cu foarte multe firme despre optimizarea site-urilor si nimeni nu a stiut ca un website trebuie optimizat inainte de promovare.

Site-ul xRent.co.uk, are un procent de optimizare de peste 90%, la testela cu Page Speed. In Romania si mai ales in Anglia, sunt putine site-uri care presteaza servicii SEO, cu acest procent, de site-urile normale nici nu mai vorbesc. Daca ati citit articolele noastre despre optimizare SEO, veti vedea cat este de importanta optimizarea unui site si structura interna.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol