SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Creare Site Prezentare

Creare Site Prezentare CompanieSuntem cu toții conștienți de importanța din ce în ce mai mare a Internet-ului şi de volumul mare de informaţie publicată pe diverse site-uri. Companiile nu își pot permite să neglijeze mediul online şi depun efort destul de mare în scopul atragerii publicului țintă prin intermediul unui website.

O pagină Web, poate fi o investiție extrem de importantă pentru o afacere. Fie că discutăm despre o companie noua sau o companie care deja există, un website este indispensabil. Toate companiile mari au pagini Web, în care fac prezentări la diverse servicii sau produse şi avantajul este foarte mare atunci când website-ul apare în pozitii fruntaşe.

Un website de calitate ajută vizitatorii şi potenţialii clienți pentru alegerea în mod eficient a serviciilor oferite online. Milioane de oameni caută pe Internet, produse sau servicii de care au nevoie şi pot ajunge pe site-ul Dvs., dacă acesta are o structură profesională şi o optimizare bună.

Agenţia noastră vă oferă o gamă completă de servicii care vă pot ajuta în promovarea afacerii Dvs. Crearea unui website simplu de prezentare nu este un lucru foarte greu şi nu necesită foarte mult timp însa, un website profesional necesită mult mai mult timp şi experienţă în acest domeniu.

Preţuri Website de Prezentare:

Preţul unui website de prezentare poate fi între 250 Euro şi 650 Euro, în funcţie de complexitatea acestuia, finalizat în maxim 5 zile lucrătoare. Toate website-urile create de agenţia noastră beneficiază de optimizare pentru motoarele de căutare şi o promovare standard.

Nume:
Email:
Telefon:
Servicii:
Comentariu: