Sari la conținut
Profile Led

Profile Led, promovare companie

Profile Led, promovare companie – profilele led sunt vă vin în ajutor atunci când doriți să prindeți banda cu led. La majoritatea profilelor de iluminare led, prinderea se face cu cleme metalice și șuruburi. Nu este exclusă nici banda dublu adezivă, care împreună cu clemele și șuruburile vin incluse în pachet.

Profile Led, Profilul oval

Profilul oval este unul cu funcție dublă. De exemplu, acesta poate fi folosit pentru a lumina interiorul unei garderobe și în același timp să îl și luminați. Acest profil are un suport OV, conceput special pentru montarea pe pereții laterali de mobilier.

Scafe decorative

Majoritatea scafelor decorative sunt realizate din polistiren extrudat. Acestea au o densitate înaltă și de obicei, culoare albă. Pentru a obține o lumină ambientală indirectă, scafele decorative sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră. De asemenea, acestea oferă camerei un stil și o eleganță aparte.

Banda cu leduri se montează în interiorul scafei. Folosind o vopsea lavabilă, oricare o preferați dumneavoastră, puteți realiza finisajul. Puteți realiza aplicarea cu un adeziv de polistiren acrilic la tub, ori silicon acrilic de montaj.

Înapoi sus