SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Termeni şi Condiţii

Prin plasarea unei comenzi pentru servicii SEO, sau servicii de Web Design, confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse de Web Design Alba. Agenţia noastra are locaţia la Alba Iulia, zona Cetate.

Indicaţii:

  • Clientul: este compania sau persoana fizică care solicită serviciile Web Design Alba.
  • Web Design Alba: este agenţia de web design reprezentată de personalul specializat în serviciul ales, angajați sau afiliaţi ai agenţiei noastre.

Indicaţii Generale

Web Design Alba, va desfășura servicii SEO, sau servicii de Web Design, numai în cazul în care va fi un acord prin E-mail sau telefonic între client şi agenţia noastră. Agenţia noastră va desfășura servicii doar pentru clienţii care au vârsta de peste 18 ani.

Website Design

După finalizarea oricărui serviciu de web design (HTML, PHP, WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, etc.) şi predarea către client a serviciului respectiv în condiţii optime de funcţionare, nu suntem răspunzatori de eventualele problemele aparute din cauza serverelor de hosting sau din cauza unei administrări eronate şi greseli în panoul de administrare. În cazul în care se doreşte mentenanţă pe o anumită perioadă, se va specifica acest lucru în contract.

Serviciile efectuate de agenţia noastră vor rămâne în proprietatea Web Design Alba, până când plăţile restante vor fi achitate în întregime. Orice aplicaţii sau scripturi PHP, create de agenţia noastră nu vor putea fi revândute decât cu acordul Web Design Alba.

Pentru fiecare proiect în desfăşurare se va percepe un avans de 50%. La primirea comenzii efectuate de o persoană sau companie, agenţia noastră va crea un exemplu de website pentru care nu se percepe nici o taxă. Dacă persoana sau compania respectivă decide că exemplul creat de agenţia noastră corespunde cu cerinţelor acestuia, se va starta proiectul în urma unui contract de web design.

Compatibilitate – Dispozitive Mobile, Browsere

Web Design Alba, se va asigura că orice proiect dezvoltat sau aplicaţie va funcționa corect pe serverul în care este instalat şi va fi compatibil cu browserele folosite la navigarea pe Internet. Pot exista probleme dacă un utilizator va folosi un browser foarte vechi, de exemplu Internet Explorer 6, însa, se va rezolva şi această problemă. Agenţia noastră are obligaţia de a optimiza orice proiect pentru compatibilitatea cu dispozitivele mobile (tablete, telefoane).

Informaţii de Contact:

  • Facturare/Plaţi: 0741 063 594
  • Servicii: +40 (0) 747 300 753
  • Email: office@opti-seo.ro

Save

Save