Skip to content
Tehnici si Metode SEO

Tehnici si metode SEO

Tehnici şi metode SEO – tehnicile SEO, sunt clasificate în două categorii, una ortodoxă şi una care poate aduce avantaje în timp foarte scurt dar şi foarte periculoasă, adică fără viitor. Search Engine Optimization (SEO) se refera la serviciile de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare pentru obtinerea unei pozitionari in partea superioara a rezultatelor organice SERP (Search Engine Results Page).

  • White Hat SEO – În SEO, terminologia (White Hat SEO), se referă la utilizarea de strategii şi tehnici care se concentrează pe traficul organic, adică partea de SEO curată, care nu încalca nici o politică a motoarelor de căutare. De exemplu, un website care este optimizat pentru motoarele de căutare şi se concentrează pe relevanța și trafic organic este considerat un website care foloseşte practici şi tehnici White Hat SEO. Această metodă este folosită doar de companiile care îşi respectă serviciile şi doresc colaboratori pe termen lung.
  • Black Hat SEO – o tehnica folosită de SPAM-eri şi persoane care beneficiază de un profit temporar. Dacă o companie apelează la o astfel de persoană, colaborarea va fi de scurta durată pentru că vizibilitatea reyzultatelor în motoarele de căutare va fi pe termen scurt sau foarte scurt.

Am tot scris în articolele noastre despre optimizare şi promovare pentru motoarele de căutare şi indiferent de soluţia sau persoana care urmeaza sa aplice anumite servicii SEO, site-ului Dvs., trebuie să întrebaţi care servicii vor fi aplicate. Personalul nostru vă poate da detalii pentru care nu plătiţi absolut nimic şi cu siguranţă vor fi de ajutor.

Back To Top