SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Despre Noi

Despre Noi

Specializaţi în servicii de Web Design şi optimizare SEO, vă putem ajuta la promovarea afacerii Dvs., pe Internet.

Agenţia noastră activează în mediul online încă din anul 1998. Am început cu crearea paginilor Web, în limbaj HTML, iar la apariţia Mambo, Joomla, WordPress şi alte CMS-uri, am fost nevoiţi să ne specializăm în programare PHP. În orice domeniu de activitate experienţa îşi spune cuvântul. Nu ezitaţi să apelaţi la serviciile oferite de agenţia noastră, nu veţi fi dezamagit.

Vom face o prezentare a site-urilor companiei noastre, pe care le puteţi testa în diverse browsere, cu Google PageSpeed Insights, sau puteţi citi despre SEO, în majoritatea. În general publicam articole SEO, aproape săptămânal însă, timpul nu este suficient şi nu putem ţine pasul la absolut toate domeniile.

La secţiune portofoliu, veţi găsi câteva proiecte dezvoltate în diverse CMS-uri, PHP sau HTML. Problema este că nu toate companiile permit adăugarea unui URL, către site-urile noastre, mai ales că suntem români şi majoritatea proiectelor noastre se află în UK.