SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO Profesional

SEO Profesional

SEO Profesional 950 Euro/luna – Promovare Web

Pachetul respectiv este dedicat persoanelor sau companiilor care detin website-uri, cu expresii sau cuvinte cheie cu o concurenta mare. Promovarea se efectuiaza pentru 14 cuvinte cheie sau 14 expresii la care se lucreaza lunar. Serviciile aplicate acestui pachet de promovare este profesional si necesita minim 3 ore/zi. Articolele sunt create special pentru domeniul de activitate al site-ului si trimise catre retelele sociale.

Procent de Optimizare0%

OFERTA VALABILA

Pagina, produsul sau serviciul pentru care se incheie contractul de promovare, va beneficia de optimizare SEO on-page, gratuita. Inainte de aplicarea acestui serviciu de promovare, se vor face analize si se vor trimite catre client. Saptamanal se vor trimite statistici cu evolutia serviciului respectiv.

Fiecare persoana sau companie va avea un panou de administrare in care se vor gasi toate datele de promovare pe fiecare expresie sau cuvint cheie in parte. In panoul de administrare al clientului se vor gasi facturile lunare, evolutia expresiei, statistici si alte aplicatii necesare desfasurarii serviciului de promovare.