SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Sfaturi de Promovare site Web

Sfaturi de Promovare site Web

Cateva Sfaturi SEO

Sfaturi de promovare site Web – publicarea de noi articole pe site-ul Dvs., imbunatateste ranking-ul companiei in cautarile organice pe motoarele de cautare. Este extrem de important sa adaugi continut in site, fie ca este vorba de un magazin online sau orice model de site in care se face prezentarea unei firme sau al unui produs. Ar fi OK, daca directoarele Web, ar accepta si subpagini sau articole insa, cei care fac inscrieri chiar fac abuz cate o data.  Gasesc in directoarele noastre Web, site-uri care sunt adaugate de doua ori, o data il adauga cu www si apoi fara, chiar nu le putem lasa. Ok, iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le aplicati la orice model de website:

SFATURI DE PROMOVARE SITE WEB

 1. Adaugare de continut – descrieri si prezentari de produse sau daca aveti un website de turism, postati cate un articol despre zonele turistice din Romania. Modalitati de adaugare continut se gasesc.
 2. Publicati articolele in retele sociale – un avantaj foarte mare. Puteti avea o crestere de Page Rank si vizite pe site, oamenii sunt curiosi, daca aveti un titlu bun, cu siguranta veti avea si vizitatori.
 3. Incercati sa puneti un titlu relevant la articol, nu doar cuvinte cheie. Puteti lua exemplu chiar acest articol. Titlul este cel mai important la o pagina sau un articol. Daca observati, titlul la acest articol este – "Sfaturi de Promovare site Web" si in site, la titlul paginii apare – "Sfaturi de Promovare site Web | Standarde SEO".
 4. In articol sau pagina, este foarte importanta densitatea. Daca nu aveti un soft care sa faca acest lucru, incercati sa adaugati expresia pentru promovare dupa fiecare 70-100, de cuvinte.
 5. Nu faceti abuz prin adaugarea multor expresii, stricati continutul si articolul sau pagina respectiva nu va mai avea un continut relevant. Foarte multe persoane fac acest lucru si apoi se intreaba de ce nu apar in cautarile organice decat la pagina 50.
 6. Utilizati Tag-uri H1, H2 si H3, in care sa adaugati expresiile cheie importante.
 7. Adaugati la fiecare articol si cate o imagine, puneti o descriere "alt", cu expresia pentru promovare, incercati sa mentineti un standard in site, adica imaginile sa fie la o latime de 200 sau 300pixeli.

Acestea sunt cateva din standardele de promovare ale unui articol sau pagina. Pe site-ul nostru gasiti destule articole cu sfaturi de promovare pentru un site Web. Important este sa cititi si sa le aplicati in site-ul Dvs.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

3 Comentarii
 • Romania SEO
  Adaugat la 07:11h, 18 octombrie Răspunde

  Ar fi OK, daca ar avea descrieri si titluri unice. Problema este ca nu prea au! Eu nu pot sa editez fiecare site in parte la descriere si titlu, doar de dragul unui link. Daca http://pcalba.ro sau http://romania-seo.ro nu cer link reciproc, am pretentia sa fie si ele respectate ori asta nu se intampla. Majoritatea celor care adauga un site in aceste directoare, o fac automat prin butonul de adaugare descriere, titlu si keywords. Daca cineva ar trimite un email in care sa spuna – „Uite, am adaugat in site-ul tau 5 sub-pagini din site-ul meu si am pus si eu un link catre tine, poti aproba?”, cu siguranta asta ar fi si in avantajul meu si as accepta, altfel, la ce bun?

 • Mami
  Adaugat la 07:01h, 18 octombrie Răspunde

  Ati facut aceasta afirmatie
  „Gasesc in directoarele noastre Web, site-uri care sunt adaugate de doua ori, o data il adauga cu www si apoi fara, chiar nu le putem lasa. ”
  De cenu le puteti lasa, cum va afecteaza, mai ales daca au descriere unica, chiar va ajuta, va aduc ncontinut nou si diferit, ei primesc 2 ancore diferite din 2 descrieri unice

 • Mami
  Adaugat la 07:03h, 18 octombrie Răspunde

  „Publicati articolele in retele sociale – un avantaj foarte mare. Puteti avea o crestere de Page Rank ” retele de socializare fie au nofollow in link-urile externe fie nu permit motoarelor de cautare sa le indexeze, deca nu prea ajuta la PR, iar in ranking ajuta doar retelele de socializare mari

Adaugati un comentariu la acest articol