Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

SEO si Retelele Sociale

SEO si avantajul retelelor socialeOptimizare pentru motoarele de cautare ( Search Engine Optimisation), sau prescurtat SEO, reprezinta procesul de imbunatatire a rank-ului unui website sau al unei pagini Web, pentru a fi cat mai sus in rezultatele organice afisate de motoarele de cautare. Aceasta expresie este foarte intalnita in Internet si cu o mare crestere si in Romania. Persoanele sau companiile care detin website-uri si nu apar in rezultatele Google, Yahoo, Bing, etc., cu siguranta vor apela la un expert in domeniul SEO.

Avantajele Retelelor Sociale in SEO

Procesul de optimizare al unui website poate include tehnici avansate pentru imbunatatirea rank-ului si o mare importanta o au si retelele sociale. Din punctul nostru de vedere, mesajul este mijlocul de comunicare, socializarea are un rol foarte important in promovarea paginilor Web. Daca vom lua ca exemplu Facebook, unde companiile si-au etalat produsele sau serviciile, vom vedea ca aceasta retea sociala a adus avantaje foarte mari in dezvoltarea brand-urilor. Putem spune ca retelele sociale fac parte din noua generatie de promovare a unui brand.

Scriam in unul din articolele noastre ca metodele speciale de promovare, au la baza in primul rand retelele sociale. Daca un articol sau prezentarea unui produs contine un text relevant si va fi trimis in cateva din retelele sociale importante, este practic imposibil sa nu avem succes. Veti vedea ca toate companiile mari din lume au persoane specializate care se ocupa numai de promovarea in retelele sociale.

Prezenta in retelele sociale este extrem de importanta si cu acest scop au fost create, ele ne permit sa dezvoltam imaginea online a site-ului companiei noastre, sa atragem vizitatori care pot fi posibili clienti. Sugeram sa creati cont-uri in retelele sociale importante si sa publicati fiecare articol sau produs pentru a atrage cat mai multi vizitatori.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus