SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO pentru Agentii de Turism

SEO pentru Agentii de Turism

SEO pentru Agentii de Turism – optimizarea si promovarea unui website care se ocupa de turism si transport, implica o mult mai mare atentie decat promovarea unui website normal. In tara noastra, companiile care prezinta astfel de servicii aproape sau dublat fata de anul 2010. Scopul optimizarii si promovarii unui website de turism si transport este furnizarea de trafic targetat pe aceasta nisa, nu doar trafic venit din toate domeniile.

Experienta in promovarea agentiilor de turism se acumuleaza doar prin participarea in cadrul acestor companii, sa culegi detalii despre modul in care aceste companii incearca expunerea online. Fie ca aveti nevoie de consultanta SEO, sau servicii de social media si promovare standard, nu ezitati sa ne scrieti un email cu pozitia site-ului Dvs., in motoarele de cautare si scopul pe care doriti sa il atingeti.

Schimbarile in algoritmii motorului de cautare Google, au avut efect negativ pentru foarte multe companii de turism din tara si strainatate. Aceasta (cadere), in rezultatele organice se datoreaza lipsei de experienta in domeniul promovarii online si a optimizarii unui website. Combinatiile inteligente de link building, social media marketing si trafic targetat, pot ridica un website intr-un timp foarte scurt. Important este sa stii exact daca acest lucru este necesar, ce serviciu trebuie aplicat si unde sa lucrat mai mult pentru promovarea site-ului.

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol