Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

SEM – Publicitatea Online

SEM - Publicitate Online

SEM – Search Engine Marketing, sau Marketing Online, un serviciu prin care sunt incluse metode aplicate unei pagini Web, sau unui website, pentru o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare. SEM, este legat de serviciile SEO, in care intra si optimizarea paginilor Web, optimizarea on-page. Fara un serviciu de optimizare a site-ului, nu se poate face publicitate online, siteul nu indeplineste conditiile de promovare.

La ora actuala, cel mai mare impact il are Google AdWords, un serviciu de publicitate online, platit pe numarul de click-uri. Marketing-ul Online, cel mai indicat este promovarea unui serviciu sau al unui produs pentru a aparea in mod natural in cautarile efectuate pe motoarele de cautare.

In cateva articole create pe Romania SEO, am enumerat metodele principale de promovare online. Una dintre cele mai utilizate metode este scrierea de articole pe website-urile de anunturi si daca se permite, inserarea unui link pe o expresie sau cuvant cheie care sa duca direct in pagina pentru care se face promovarea, sau in articolul de prezentare al produsului. Multe companii folosesc website-uri special create pentru adaugarea diverselor articole de prezentare pentru serviciile sau produsele pe care le distribuie. Un link venit dintr-un articol are o valoare foarte mare, chiar daca pagina sau articolul respectiv, nu are Page Rank.

INDICATII SEM – O PROMOVARE ONLINE SIMPLA

  • Analiza concurentei
  • Optimizarea site-ului
  • Inscrierea in cateva directoare Web, bune
  • Conturi si publicare de articole in retelele sociale
  • Anunturi de presa pe site-uri specializate
  • Comentarii pe bloguri
  • Continut video

Acestea sunt cele mai usoare metode de SEM, se pot face de catre oricine si nu necesita cunostinte profesionale de Marketing Online. Este un fel de metoda standard. Specialistii din domeniul SEM, aplica altfel serviciile, au diverse grafice, ore stabilite pentru publicarea de articole, legaturi cu site-uri profesionale care ajuta la publicarea articolelor, etc.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus