SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Promovare Web Gratuita

Promovare Web Gratuita

2500 de Backlink-uri gratuite!

Promovare Web Gratuita – acest serviciu este chiar gratuit si extrem de avantajos pentru site-ul Dvs. Stim foarte bine ca backlink-urile ajuta la promovarea Web, pentru anumite expresii sau cuvinte cheie. Backlink-urile se acumuleaza destul de greu si necesita mult tim. Firma noastra a creat o baza de date cu site-uri care permit acest lucru si in mod automat veti fi adaugat in baza lor de date. Dupa alegerea numarului de backlink-uri si finalizarea serviciului, puteti accesa fiecare link in parte pentru control backlink.

Promovare Web Gratuita

Ce trebuie sa stim despre Promovare Web Gratuita!

Ca orice serviciu de promovare si acest serviciu are un timp de asteptare. Dupa alegerea numarului de backlink-uri, care poate fi de maxim 2500, veti vedea in partea de jos a paginii site-urile care au acceptat cererea Dvs. Spre exemplu alegeti un numar de 500 backlink-uri – va trebui sa ramaneti in pagina pana cand cererea va fi finalizata. Exista site-uri care raspund mai greu sau poate conexiunea Dvs., la Internet este mai slaba, nu parasiti pagina pentru ca serviciul de promovare web gratuita va fi oprit.

Indicatii Promovare Web Gratuita

Daca doriti sa promovati mai multe expresii, nu va sfatuim sa faceti acest lucru in aceasi zi. Astazi folositi o expresie, peste 3-4 zile alta si tot asa pana cand veti promova toate expresiile. De retinut este faptul ca aceasta cerere de backlink-uri include si „ping”, crawlerele vor vizita site-ul Dvs. si nu este bine sa cereti acest lucru intr-un timp scurt, indicat este sa trimiteti maxim 200 pe zi, nu catre 2500, o data. Pentru o promovare buna, va trebui sa faceti acest lucru la 2-3 zile, pe fiecare cuvant sau expresie in parte.

Aplica acum Promovare Web Gratuita – 2500 Backlink-uri gratuite!

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

12 Comentarii
 • Daniel
  Adaugat la 22:36h, 24 iunie Răspunde

  Din punctul meu de vedere, acest concept mi se pare genial:D Am solicitat si eu creea a catorva backlink-uri. Acum ramane de vazut cat vor fi de eficiente.

  Oricum raman recunoscator:D

 • Romania SEO
  Adaugat la 10:33h, 29 iunie Răspunde

  Lucian, problema nu vine de aici! Poate fi alceva, nici de cum acest script. Eu am trimis chiar si catre acest site 500, de cereri si este perfect stabil.

 • Lucian
  Adaugat la 08:41h, 29 iunie Răspunde

  Salut, am incercat si eu pe 500bl pe „haine dama” si dezamagit va spun ca de pe pozitia 14 (pagina 2) am ajuns pe pagina 4. Mai mult nu mai zic, banuiesc ca e suficient. Pe viitor o sa citesc mai mult si o sa fac si teste inainte…

 • Dorin Todica
  Adaugat la 12:14h, 08 iulie Răspunde

  Buna ! Am probat si eu pt. 50 backlink-uri. Serviciul este excelent, si sa nu uitam ca e si gratuit ! Multumesc !

 • monica
  Adaugat la 20:46h, 26 iulie Răspunde

  buna.am probat si eu si am dat pt toale 2500 o data,si eram pe pozitia 12,adica pagina 2 pe cuvantul chieie escorte si acum sunt pe pag 4,sper sa revin inapoi unde eram.va anunt.ms

 • Romania SEO
  Adaugat la 06:58h, 27 iulie Răspunde

  Scriam mai sus ca nu este bine sa folosim 2500, o data. Website-ul isi va reveni cu siguranta, a intrat in „dance”, nu este penalizat.

 • johnandroid
  Adaugat la 10:01h, 28 septembrie Răspunde

  destul de interesant,am solocitat si eu cateva backlink-uri.ramane de vazut cum va functiona.

 • petre
  Adaugat la 21:42h, 22 decembrie Răspunde

  interesant,dar nu cred ca ajuta

 • adyweb
  Adaugat la 16:18h, 26 martie Răspunde

  Un serviciu de calitate oferit totusi gratuit. Meritati respectele noastre pentru acest lucru.
  Tineti-o tot asa…

 • wmelania
  Adaugat la 10:38h, 31 martie Răspunde

  Va multumesc frumos pentru ajutor!! Toata stima pentru ceea ce faceti

 • Cristina
  Adaugat la 13:19h, 27 aprilie Răspunde

  Sună promiţător. Voi proba. Mulţumesc frumos.

 • Cristina
  Adaugat la 13:38h, 27 aprilie Răspunde

  Am probat cu două adrese diferite. Vă mulţumesc pentru oportunitate. Iniţiativă demnă de laudă. Gratuit, rapid şi uşor. Urmează să văd cum şi ce. Voi reveni.

Adaugati un comentariu la acest articol