Sari la conținut

Promovare Web Gratuita

2500 de Backlink-uri gratuite!

Promovare Web Gratuita – acest serviciu este chiar gratuit si extrem de avantajos pentru site-ul Dvs. Stim foarte bine ca backlink-urile ajuta la promovarea Web, pentru anumite expresii sau cuvinte cheie. Backlink-urile se acumuleaza destul de greu si necesita mult tim.

Firma noastra a creat o baza de date cu site-uri care permit acest lucru si in mod automat veti fi adaugat in baza lor de date. Dupa alegerea numarului de backlink-uri si finalizarea serviciului, puteti accesa fiecare link in parte pentru control backlink.

Promovare Web Gratuita

Ce trebuie sa stim despre Promovare Web Gratuita!

Ca orice serviciu de promovare si acest serviciu are un timp de asteptare. Dupa alegerea numarului de backlink-uri, care poate fi de maxim 2500, veti vedea in partea de jos a paginii site-urile care au acceptat cererea Dvs.

Spre exemplu alegeti un numar de 500 backlink-uri – va trebui sa ramaneti in pagina pana cand cererea va fi finalizata. Exista site-uri care raspund mai greu sau poate conexiunea Dvs., la Internet este mai slaba, nu parasiti pagina pentru ca serviciul de promovare web gratuita va fi oprit.

Indicatii Promovare Web Gratuita

Daca doriti sa promovati mai multe expresii, nu va sfatuim sa faceti acest lucru in aceasi zi. Astazi folositi o expresie, peste 3-4 zile alta si tot asa pana cand veti promova toate expresiile.

De retinut este faptul ca aceasta cerere de backlink-uri include si “ping”, crawlerele vor vizita site-ul Dvs. si nu este bine sa cereti acest lucru intr-un timp scurt, indicat este sa trimiteti maxim 200 pe zi, nu catre 2500, o data.

Pentru o promovare buna, va trebui sa faceti acest lucru la 2-3 zile, pe fiecare cuvant sau expresie in parte.

Înapoi sus