SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Promovare Site Turism

Promovare Site Turism

Promovare Site TurismPromovare Site Turism – o idee venita peste noapte! In urma cu aprox. o luna, a trebuit sa creez un exemplu de site pentru o firma din Romania, care se ocupa de oferte de cazare si turism. Dupa prezentarea site-ului care a fost creat pe un subdomeniu, m-am gandit sa promovez un site de oferte cazare in care orice persoana care detine un hotel sau pensiune sa poata adauga un anunt gratuit. Problema a intervenit la achizitionarea numelui de domeniu, pe .ro, nu exista si singurul domeniu liber pe expresia pentru care eram interesat a fost .biz.

Domeniul .biz, nu este potrivit pentru un astfel de site insa, nu am stat pe ganduri si l-am cumparat. Site-ul a fost pus online in data de 13.10.2011, cu doua zile in urma de la publicarea articolului respectiv. Nu ne asteptam la o performanta cu acest site pentru ca este concurenta foarte mare pe acest domeniu. Am dorit sa testez un domeniu .biz, pe un site cu continut aproape duplicat, pentru ca site-urile de anunturi se intalnesc cu astfel de probleme. Ramane de vazut care va fi rezultatul in urmatoarea luna.

Ce vom face pentru promovare!

Promovarea unui site de turism este foarte grea, trebuiesc adaugate anunturi zilnic si prezentari pentru zonele turistice din Romania, ori pentru asta, ar trebui sa fi calatorit. Anunturile pe acest site au fost luate de pe alte site-uri sau de pe site-urile de prezentare ale firmelor de turism. Ramane doar sa asteptam!

Pentru ca site-ul nu prezinta un interes foarte mare, l-am adaugat in cele doua directoare ale noastre si am dus catre el 3 link-uri din continutul unor articole pe o anumita expresie. Vom incerca sa adaugam cate un anunt zilnic, poate totusi va avea succes.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol