Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Promovare Google

Promovare GooglePromovare Google – la ora actuala, majoritatea informatiilor sunt cautate pe Web si motorul de cautare cel mai folosit este Google. In ultimul timp au fost foarte multe schimbari in algoritmii Google, trebuie doar sa ne conformam pentru a tine pasul cu site-urile concurente altfel, nu vom mai exista pe primele locuri sau in prima pagina pentru o expresie sau cuvant cheie.

Promovare unei afaceri trebuie facuta in mod natural si fara fortari. In momentul in care o promovare este facuta dupa "ureche", se risca caderea site-ului si chiar disparitia lui din motorul de cautare Google. O alta varianta de promovare este si Google AdWords, care de fapt  este un mod de Web Advertising  (plata pe click) pay-per-click, care ne poate aduce un numar destul de mare de vizitatori. Dupa parerea mea, Google AdWords, este cel mai utilizat sistem de Publicitate Online, platesti doar pentru numarul de accesari si ai foarte multe posibilitati de administrare a anuntului tau.

Modul in care se face promovare Google, este destul de simplu, alegi o expresie sau un cuvant cheie si incerci sa faci publicitate online prin diverse metode. Metode de promovare sunt multe, de la publicarea articolelor pe bloguri pana la cumpararea link-urilor catre site-ul tau sau catre un articol. Dupa ani de experienta in acest domeniu, incepi sa simti unde si cum trebuie sa pui detalii despre produsul sau serviciul promovat.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus