Skip to content

Performante opti-seo.ro

Dupa cum am scris in articol-ul “Recuperare dupa Google Penguin“, website-ul nostru a fost online in data de 19.05.2012, cu redirect 301, de la numele de domeniu Romania-SEO.ro, din cauza disparitiei din rezultatele organice de pe Google, pe cateva expresii promovate. Astazi avem o statistica mai detaliata dupa numai 8 zile. Mentionez ca promovarea numelui de domeniu nou, respectiv opti-seo.ro, nu a fost facuta decat prin intermediul catorva retele sociale importante, fara inscrieri in directoare sau comentarii pe blog-uri.

Performante recuperare sitePrima statistica efectuata pentru noul nume de domeniu a fost facuta in data de 21 Mai (vezi:Domeniu nou – Recuperare Site), dupa doua zile de la lansarea noului nume de domeniu. Pot spune ca Google, a respectat aceasta schimbare altfel, nu vad cum a urcat atat de repede in prima pagina Google, pe cateva expresii promovate. Mai jos aveti o imagine cu evolutia site-ului din data de 19.05.2012 si pana in data de 24.05.2012.

De ce am scris despre “Performante opti-seo.ro”

Prin intermediul acestu articol aratam ca o decizie luata la timp, poate aduce multe avantaje. Am fost intrebat de diverse persoane despre faptul ca am pierdut Page Rank-ul domeniului Romania-SEO.ro. Este adevarat, actualmente avem ZERO insa, speram ca la urmatorul update sa recuperam ce am pierdut. Page Rank-ul, este destul de important si cred ca oricine ar dori ca banda verde sa fie cat mai mare. Intrebarea este – ce fac cu Page Rank, bun daca in rezultatele organice site-ul meu nu mai apare?

Performante opti-seo.ro

Ce preconizam pentru opti-seo.ro

Experienta in schimbarea unui nume de domeniu deja avem, am mai renuntat la doua nume de domeniu si a iesit destul de bine. Iata ce credem ca se va intampla cu opti-seo.ro:

  • Urmatorul update de Page Rank – 4
  • Domeniul vechi (romania-seo.ro) – va ramane la Page Rank 4

Sugerez pesoanelor care au avut astfel de neplaceri, sa renunte la numele de domeniu si sa transfere continutul pe un domeniu nou. Recuperarea dupa Google Penguin, va fi facuta foarte urgent si modul de administrare al link-urilor, va fi mult mai usoara si sigura. Page Rank-ul, poate fi recuperat la urmatorul update, nu exista siguranta insa merita incercat.

Din data de 19.05.2012, am publicat aproape zilnic cate un articol despre diverse subiecte din domeniul Servicii SEO si toate au fost trimise catre retele sociale. Pentru publicarea articolelor in retelele sociale, folosim un Add-on pentru browserul Mozilla Firefox si anume Yoono, un add-on care ne tine conectati la conturile sociale si publica automat un articol sau o pagina specificata in toate retelele instalate.

Retele sociale folosite:

Back To Top