SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Penalizare Google – Recuperare Panda sau Penguin

Penalizare Google – Recuperare Panda sau Penguin

Penalizare Google – Panda sau Penguin – Site-ul Dvs., a fost afectat de Panda si/sau Penguin? Afacerea Dvs., depinde de site-ul companiei? Echipa opti-seo.ro, va poate ajuta sa reveniti la pozitia initiala sau chiar sa ajungeti pe un loc fruntas in motoarele de cautare. In general Google Panda sau Penguin, pot afecta un website din cauza continutului duplicat sau din cauza link-urilor catre site-ul Dvs.

Penguin afecteaza site-urile care folosesc optimizarea textului in ancora peste limita normala, un fel de „supra optimizare”. In acelasi timp, Google Penguin, urmareste calitatea link-urilor si relevanta continutului. Cunosc companii care au schimbat pur si simplu numele de domeniu insa, nu este o solutie, poate fi o recuperare temporara.

Dupa penalizarea Panda sau Penguin, se poate apela la o optimizare on-page, un refresh la wesite si o campanie in retelele sociale. In Februarie anul acesta (2013), am creat un website in UK. Website-ul respectiv este pe domeniul SEO, optimizare si promovare Web. In doar 5 luni, acest website este in top Google, pe expresiile „seo london” si „seo consultant london”, doar pentru adaugare de continut si publicarea continutului in retele sociale (Google+, Facebook, Twitter si Linkedin).

Ce servicii aplicam:

  • optimizare on-page (titluri, descrieri, ancore, fisiere CSS, fisiere JavaScript, imagini, optimizare pentru telefoanele mobile)
  • refacerea structurii de link-uri interne
  • promovare in retelele sociale
  • eliminarea link-urilor cu o calitate slaba
  • adaugarea de continut nou
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol