Skip to content

Optimizare pentru telefoanele mobile

La ora actuala se navigheaza foarte mult in Internet, de pe telefoanele mobile. Un foarte mare avantaj este ca site-ul nostru sa fie optimizat pentru telefoanele mobile, mai ales ca Google, a inclus in algoritmi si acest lucru. Viteza de incarcare a site-ului pe telefoanele mobile nu este acelasi lucru cu partea de design.

Puteti testa site-ul Dvs., daca este optimizat aici – Google Pagespeed Insights. Aveti rezultatul pentru varianta de mobile si varianta desktop. Daca site-ul Dvs., se deschide pe telefoanele mobile cu imaginea site-ului intreaga, atunci site-ul nu este optimizat. Este foarte greu sa navighezi in site de pe telefon.

Un lucru foarte important este sa oferi vizitatorilor posibilitatea de a suna direct la un click pe numarul Dvs., de telefon. Acest lucru este posibil pe noile telefoane cu iOS, Android, webOS, Symbian, etc. Incercati sa intrati de pe mobil la acest articol si dati un click pe:

Click doar de pe mobile – Servicii SEO Romania!

Problema este ca de pe computerele normale acest link este mort insa, nu este un mare dezavantaj. Codul pe care il puteti adauga in site-ul Dvs., este:

<a href=”tel:+0756 661 317″ target=”_blank”>Click doar de pe mobile – Servicii SEO Romania!</a>

 

 

Back To Top