Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Opti SEO – Promovare Naturala

La 20 de zile, de la lansarea opti-seo.ro, am mai facut un review despre avansarea in motoarele de cautare. Primul review a fost facut in data de 21 Mai (Domeniu Nou – Recuperare site!), la numai doua zile de la lansare, acum avem alte date care sunt destul de multumitoare. Scriam in articolul publicat in 21 Mai, despre recuperarea site-ului in cazul unei penalizari, ca acest website nu a fost inscris in nici un director Web. Este posibil ca in zilele urmatoare sa facem o inscriere in cateva directoare Web, bune din Romania. Mai jos aveti o imagine cu evolutia site-ului in Google:

Progres Opti SEO

Graficul din Google Webmaster Tools, arata destul de bine. Ca si strategie de promovare am ales doar promovarea standard – optimizare on-page, articole noi, retele sociale, linkbuilding. Website-ul respectiv este foarte tanar si nu are puterea necesara de trecere peste alte site-uri consacrate, pe anumite expresii. La expresiile promovate stam destul de bine dupa doar douazeci de zile. Iata cateva detalii din care se poate concluziona:

  • Expresia „SEO” – pozitia 5 in Google
  • Expresia „Servicii SEO” – pozitia 7 In Google
  • Expresia „Romania SEO” – pozitia 1 in Google
  • Expresia „SEO Romania” – pozitia 8 in Google
  • Expresia „Promovare Web” – pozitia 13 in Google

Promovare Google NaturalaAceasta este pozitia pentru pagina de start, dupa 20 de zile de la lansarea site-ului. Foarte multe expresii din articolele postate pe site, au primele locuri in motorul de cautare Google, de unde vine si trafic suficient. Website-urile din acest domeniu nu pot avea trafic mare pentru ca inca se stie destul de putin despre aceste servicii.

Am fost foarte incantat si de evolutia in Google.com, pentru expresia „Romania SEO”, cu care detinem primul loc. Este adevarat, nu exista concurenta pe acest domeniu insa, se mai cauta si aceasta expresie. In doar douazeci de zile am reusit sa incheiem 6 contracte cu acest website proaspat. Contractele sunt de creare website si optimizare SEO. Asteptam cu nerabdare urmatorul update de Page Rank, sper sa nu fim dezamagiti cu toate ca Google, are inima mare cu site-urile noi!

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus