Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Metode de Promovare

Metode de Promovare – un website apt pentru promovare, va trebui sa indeplineasca anumite conditii standard si aici ma refer in mod special la continut. La crearea unui articol sau a unei pagini, trebuie sa stii cum incepi, ce doresti sa promovezi, un serviciu, un produs, etc.

Articolul de fata este un exemplu si il puteti compara cu paginile sau articolele din site-ul Dvs. Prima parte si cea mai importanta este titlul, trebuie sa fie relevant sa contina exact ce promovez. Urmeaza descrierea, care in mod normal se face dupa conceperea continutului paginii sau continutul articolului. Descrierea nu trebuie sa depaseasca 160, de caractere si ar trebui sa cuprinda expresiile sau cuvintele Metode de Promovarecheie importante.

Daca observati in acest articol intitulat „metode de promovare”, am creat o imagine cu numele „Metode de Promovare”, descrierea imaginii contine acelasi text, materialul incepe cu aceeasi expresie si o veti gasi boldita de doua ori, o data la inceputul text-ului si apoi la sfarsit. In articolul prezentat de mine, veti mai gasi acesta expresie si in miezul continutului si mai exact, incerc sa promovez expresia „Metode de Promovare

METODE DE PROMOVARE – CE URMEAZA !

Dupa finalizarea continutului va trebui sa incep promovarea acestui articol. Retelele de socializare sunt vitale in promovarea Web, chiar nu ai sanse fara ele. Dupa ce voi termina de prezentat acest articol, il voi publica automat in cateva din retelele cele mai importante, Twitter, Facebook, Linkedin, etc.

Eu folosesc un addon, pentru Firefox, care se numeste Yoono, acest soft ma tine conectat la toate retelele sociale in care detin conturi. Dupa terminarea articolului, cu un singur click, voi trimite articolul in toate conturile mele. Ce am prezentat pana acum, este o metoda standard de promovare a unui articol sau pagina din site-ul Dvs.

METODE DE PROMOVARE PROFESIONALE

Nu toate persoanele care detin un site Web, pot aplica aceasta metoda insa, merita sa stiti ce folosesc eu pentru promovarea unui articol sau pagina din site-urile mele. Romania SEO, detine si un director Web, cu acelasi nume, numai ca este pe domeniu .com. Voi adauga articolul respectiv si in directorul nostru, Dvs., puteti incerca inscrierea in alte directoare care accepta si pagini secundare.

Daca observati in fraza anterioara, am dus un link, catre pagina de start, acest lucru este foarte important si mai sus in articol, am mai dus un link de pe expresia promovare, catre o pagina secundara care prezinta acest serviciu. Sfera de link-uri in site este vitala, link-urile duse catre paginile importante ale site-ului, din continut si pe expresii cheie, te ajuta foarte mult la promovare.

Nu trebuie sa fii expert in acest domeniu, trebuie sa stii cateva lucruri standard si cu siguranta veti avea succes. Voi reveni cu alte articole despre metode de promovare, pentru site-urile de anunturi.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus