SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Link Exchange – Despre Link-uri

Link Exchange – Despre Link-uri

Link Exchange – in articolele de pe site-ul nostru, am tot scris despre avantajul link-urilor naturale catre site-ul nostru. Mai nou, vad ca in Internet, au aparut tot felul de site-uri „Piata de Link-uri”, care pur si simplu fac rau site-urilor care accepta aceste servicii. La prima vedere, pare OK! Vrei sa ai link-uri catre site-ul tau, vrei sa-ti promovezi afacerea si este normal numai ca link-urile venite de pe astfel de site-uri nu ne ajuta, ne fac doar rau.

Profesionistii care lucreaza pentru Google, sau alt motor de cautare, stiu foarte bine care este un link natural si care sunt link-uri minciuna. Sa fiu inteles mai bine, am sa dau un exemplu – am vazut foarte multe directoare Web, care cer obligatoriu un link in pagina de start sau altele mai intelegatoare, cer un link oriunde in site. Am testat cateva pentru backlink-urile vazute de Google (la cautarea pe Google, scrieti – site:numele-site-ului.ro), sunt care depasesc 500, de link-uri si au un Page Rank 1 sau 2. In cautari apar la pagina 50! Sunt site-uri care au doar 20-30, de link-uri, au Page Rank mare si apar bine in cautari.

Actualmente, link-urile din footer, nu mai ajuta, link-urile din sidebar (stanga-dreapta), ajuta foarte putin, link-urile venite din continut (text din pagina sau articole), pe un anumit cuvant cheie sau expresie, ajuta foarte mult.

Backlink-urile catre site-ul nostru, venite in mod natural, arata cat de important este site-ul insa, cumpararea de link-uri de pe site-uri care nu au legatura cu continutul Link Exchangedin site-ul nostru, fac numai rau. Motoarele de cautare stiu ca incerci sa castigi autoritate in mod artificial si cu siguranta vei fi sanctionat. Din punctul meu de vedere, link-urile bune sunt din site-urile care accepta comunicate de presa, cam impropriu spus insa, asta se promoveaza. La adaugarea unui comunicat de presa, exista posibilitatea adaugarii unui link din continut, pe o expresie pentru care lupti sa o promovezi si acest lucru este foarte bun. Comentariile pe blog-uri, aduc si ele avantaje si chiar directoarele Web, care sunt serioase.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol