SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Internet Marketing

Internet Marketing

Internet MarketingCe inseamna Internet Marketing si cat este de important pentru un site sa aiba trafic cat mai mare ! Se pot cumpara servicii de publicitate online de pe majoritatea site-urilor care se ocupa de SEO. Internet Marketing-ul, este un serviciu foarte important si necesita o mare atentie. Daca acest serviciu nu este aplicat curat, se risca o scadere in motoarele de cautare pe expresiile sau cuvintele cheie pentru care se doreste promovarea.

Publicitatea Online, se face cu instrumente profesionale si tehnici speciale care se aplica in functie de vechimea site-ului, concurenta pe expresia pentru care se doreste promovarea, etc. Traficul targetat si de calitate, cu siguranta poate fi sursa unor venituri si cresterea bugetului firmei. Se stie ca in Internet, subiectul principal este activitatea prin care se optimizeaza un site (SEO), si pot spune ca exista o concurenta destul de mare in acest domeniu. Puteti conta pe serviciile noastre SEO si Internet Marketing.

Comanda Servicii SEO

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol