Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Indicatii Promovare Web

Promovare Web - Indicatii SEOIndicatii Promovare Web – Neglijenta optimizarii si promovarii unui website, duce la scaderea locului detinut in motoarele de cautare. Am cunoscut persoane cu site-uri vechi, de 7 sau -10 ani, site-uri care au avut Page Rank 5-6-7 si dintr-o data au picat pe pagini inferioare sau au scazut 4-5 pozitii. Afacerea dezvoltata prin intermediul unui website, are de suferit si acest lucru se intampla doar din neglijenta.
Daca un website are caderi si traficul nu mai este cum a fost, se apeleaza la tot felul de tertipuri pentru promovare. Un website cazut, se ridica foarte greu mai ales daca nu este optimizat corect.

Cum remediem o promovare Web !

Dupa parerea mea, primele lucruri care ar trebui facute in cazul in care site-ul Dvs., a scazut in cautari si trafic, ar fi urmatoarele:

  • Optimizarea interna (on-page) – aici ma refer la optimizarea imaginilor, a fisierelor, a structurii de link-uri, titlurile si descrierile. Incercati sa adaugati continut nou, macar o data pe saptamana. Acest lucru este foarte important pentru promovare Web.
  • Creati articole care sa contina si "Tags" (cuvinte cheie importante cu link catre articolul sau produsul respectiv).
  • Publicati pe rand articolele noi, in retelele sociale importante si incercati sa participati la discutiile de pe bloguri, discutii care sa aiba legatura cu ce doriti sa promovati.
  • Daca produsele sau serviciile Dvs., nu sunt cautate vara, incercati sa promovati site-ul in timpul verii, nu cand se apropie iarna. In acest mod veti fi pe primele locuri in motoarele de cautare cand vor incepe cautarile pentru produsele de sezon.

Puteti apela la diverse firme sau persoane care se ocupa de promovare Web, pentru a testa site-ul Dvs., daca este apt pentru aceste servicii. Cereti un test gratuit de: Promovare Web

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus