SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google Plus One

Google Plus One

Google Plus OneGoogle Plus One – Am fost intrebat de cateva persoane ce inseamna de fapt acest serviciu oferit de Google si cat de bine este sa il adaugi in paginile site-ului. Pentru ca este un serviciu mai nou, au aparut tot felul de discutii in Internet. Realizarile sau cresterea site-ului dupa cateva click-uri de la prieteni, nu cred ca avantajeaza. O pagina sau un articol, ar trebui sa aiba un numar mai mare de click-uri pe butonul Google Plus One, altfel nu cred ca este relevant.

In primul rand trebuie sa ai un cont deschis la Google, pentru a putea da un "plus 1", unui website si nu cred ca toti vizitatorii site-ului nostru au. Chiar daca veti primi un "plus", este posibil ca persoana respectiva sa renunte cand este pus sa se inregistreze, practic nu cred ca au motiv de inregistrare. Codul oferit de Google, pentru acest serviciu este destul de simplu de adaugat intr-un articol sau pagina, numai ca din punctul meu de vedere, scade procentul de optimizare al site-ului. Codul respectiv este creat pentru validare HTML5 si ar trebui aplicat pe un website valid HTML 5, deocamdata sunt destul de putine.

Cum procedam pentru implementarea codului :

Mergeti la Google Plus One , copiati si adaugati codul (primul cod) intre <head> si </head> (in Joomla, mergeti in template si editati fisierul index.php). Celalalt cod Google Plus One, il puteti adauga in articole sau pagini.

 • Cod Google Valid XHTML – <div class="g-plusone"></div>
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
 • Stefan
  Adaugat la 10:50h, 25 decembrie Răspunde

  Foarte util articolul. Multumesc pentru informatia de calitate!

 • Costel
  Adaugat la 12:31h, 18 ianuarie Răspunde

  Interesanta informatie. Multumesc

Adaugati un comentariu la acest articol