SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google Plus One – Avantaje

Google Plus One – Avantaje

Google Plus One, putem spune ca se afla inca la inceput de drum, chiar daca are in spate cel mai popular motor de cautare. Ca si strategie de marketing, Google Plus One, este una din optiuni. Aceasta retea de socializare a fost foarte bine gandita si este utila pentru promovarea serviciilor si a produselor in Internet. Daca pe site-ul meu, numarul natural de click-uri este destul de mare, increderea noilor vizitatori in serviciile prestate de firma mea creste. Posibilitatea de trimitere a noilor articole in reteaua Google Plus, face ca site-ul nostru sa fie vizitat de un numar mai mare de persoane. Orice retea sociala ofera aceasta posibilitate insa, Google Plus, a venit cu idei noi.

Avantaje Google Plus OneLa fel ca si pe Facebook, pe Google Plus, poti crea o pagina pentru compania ta si sa distribui produsele oferite. Crearea unui cont la Google, este destul de simplu si configurarea la fel. O optiune interesanta este si crearea de „Circle”, asemanator cu optiunea Facebook, de adaugare a unui prieten. Cercurile de prieteni, familie sau afaceri, se pot crea pe categorii astfel incat poti alege persoanele dorite si adaugarea lor in functie de categoria in care doresti sa apara.

Strategiile pentru marketing-ul de continut trebuiesc stabilite cu mare atentie. Utilizarea retelelor sociale poate face cunoscuta afacerea ta in toata lumea, creste traficul pe site si in acelasi timp si bugetul firmei.

Butonul Google Plus One, are doua parti – un cod care trebuie adaugat in header (intre <head> si </head>) si un alt cod catre trebuie adaugat in locul in care doresti sa apara butonul Google Plus. In mod normal acest buton se adauga in asa fel incat sa poata fi vizibil la accesarea paginii pentru cresterea sanselor de click-uri. Daca observati, pe site-ul nostru butonul ramane in aceasi pozitie la scroll, sansele de reusita fiind mult mai mari. In doar cateva luni, numarul de click-uri pe site-ul nostru a crescut destul de mult, foarte putine site-uri din Romania, au un numar considerabil de click-uri.

Pagina de configurare pentru Plus One, o gasiti aici: Configurare Google Plus One .

Daca aveti probleme in adaugarea cod-ului Google Plus, ne puteti trimite un email si noi va putem ajuta.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
 • Bogdan
  Adaugat la 14:50h, 03 august Răspunde

  Foarte bun articolul, apreciez!

  Am rugamintea daca ma poti ajuta cu partea de cod css/javascript care face ca butonul G+ sa ramana stabil atunci cand se deruleaza pagina sus/jos. Am incercat diferite metode dar inca nu reusesc. Iti multumesc!

 • Romania SEO
  Adaugat la 03:06h, 04 august Răspunde

  Intr-un fisier CSS, adaugi urmatorul cod:
  .share_box {
  background: none repeat scroll 0 0 #2B2B2B;
  border: 1px solid #F65626;
  height: 20px;
  left: 2%;
  margin: 0;
  padding: 15px;
  position: fixed;
  top: 23%;
  width: 50px;
  }

  In codul sursa vei vedea ce trebuie adaugat in header.php, cauti share_box

Adaugati un comentariu la acest articol