Sari la conținut

Google – Modificari recente

Google – Modificari recente – Google, vine din ce in ce cu mai multe modificari de algoritmi si in special pe partea de Link Building, adica lupta impotriva site-urilor care au tehnici nu tocmai ortodoxe si aici ma refer in special la link-urile platite. Aceste link-uri pot manipula motoarele de cautare pentru cresterea in rezultatele organice.

Compania noastra are un director Web, destul de bunicel si in ultimul timp primesc email-uri de la diverse persoane pentru scoaterea link-ului din directorul nostru. Site-ul respectiv este posibil sa fi fost penalizat si primul lucru la care se gandesc webmasterii este scoaterea site-ului din directoarele web.

Cu toate acestea , modificările aduse recent in algoritmii Google, nu afecteaza toate site-urile care au cumparat servicii de link building, nu inca. In cateva din articolele SEO create pe acest site am discutat despre directoare Web si inscrierea fortata. Este adevarat, la o inscriere fortata website-ul are o crestere considerabila dupa care poate disparea din cautari. Problema este ca foarte multe firme SEO, fac acest lucru, incheie contracte de promovare, fac inscrieri fortate, iau banii si cam atat! In timp site-ul pica, compania apeleaza la alte servicii SEO de recuperare.

Imaginati-va ca site-ul Dvs., se afla pe prima pagina Google, cu ceva expresii sau cuvinte cheie si instant dispare. Trebuie sa cautati solutii, sa apelati la firme SEO, de specialitate altfel, afacerea Dvs., are de suferit si sunt destule cazuri de genul acesta. Recuperarea dupa penalizarea Google, se poate face usor sau foarte greu. Site-urile deja penalizate au o bulina neagra deja si aceasta bulina se aplica la urmatoarea abatere.

Este foarte adevarat, Google mai face si greseli insa daca stii la ce usa sa bati, site-ul poate reveni pe pozitia anterioara. O penalizare proasta am avut si eu cu unul din directoarele din Anglia. A disparut din cautarile organice fara motiv, este chiar un site bun. In 3 zile (dupa plangerile facute la Google si Matt Cutts), site-ul a fost la loc, chiar aveam dreptate! Promovarea unui website necesita o cantitate de munca enorma si este foarte greu sa concurezi cu site-urile vechi pe anumite expresii sau cuvinte cheie.

 


Înapoi sus