Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Directoare Web

Directoare Web – cat sunt de avantajoase ! Dupa cativa ani de promovare, chiar am inceput sa ma plictisesc de aceasta munca de chinez ! Inscrierea in Directoare Web, oare mai este necesar a? Cat de mult avantajeaza sau, avem avantaje ? Dupa testele facute de mine pe cateva site-uri, am ajuns la concluzia ca nu prea mai are rost sau mai bine spus, inainte sa faci inscrieri in directoare Web, trebuie sa stii care este avantajos si care nu. De ce spun aceste lucruri ! Pai haideti sa faceo o statistica cu pierderi si castig. Voi lua in prima faza pierderile:[contentdivider]

  • Timp (foarte mult)
  • Astept dupa aprobare (cate o data cu lunile si apoi primesti un email ca site-ul tau nu indeplineste conditiile)
  • Trebuie sa pun link in footer cu banner (altfel, „cucu”, nu esti acceptat)
  • Din cauza link-ului cu banner (in general de dimensiunea 88×31), site-ul meu se incarca greu. La interogarea site-ului meu in browser, trebuie sa se incarce si banner-ul din directorul respectiv si daca am 5-6 bannere, ce fac ?
  • Un procent din Page Rank-ul castigat de site-ul meu, il dau pentru fiecare link.
  • Banner-ul asezat in footer, se incarca pe toate paginile
  • Sunt cod-uri de la directoare web, care nu sunt valide XHTML, daca nu esti in domeniu, nu stii si ai site-ul cu erori.

Ce castig de la un Director web !

Directoare WebAici avem doua variante, una care este avantajoasa si una care ne pacaleste. Daca inscrierea mea a fost aprobata si link-ul catre site-ul meu este intr-o categorie cu Page Rank (daca categoria respectiva nu are optiunea nofollow, adica nu da nimic la nimeni, doar link minciuna), am de castigat si mentionez ca asa directoare sunt foarte putine, chiar putine.

Pacaleala vine de la directoare cu optiunea nofollow, cu categorii fara Page Rank si care cer obligatoriu un banner in footer. Chiar daca aceste directoare nu cer banner in footer, la ce bun sa inscriu site-ul meu ? Daca el nu i-mi da nimic, de ce sa muncesc ! Acum directoarele Web, mai sunt folosite de nestiutori sau de cei care mai spera in ceva avantaj. Site-ul de fata, este inscris doar in directoarele noastre, un numar de 4, care au si categorii cu Page Rank si totusi acet site este pe prima pagina in Google, dupa cateva expresii si cuvinte cheie. Romania SEO, a fost pus online in data de 20.07.2011, cu o saptamana in urma de scrierea acestui articol si sta chiar foarte bine fara sa fi facut inscriere in directoare web !

Save

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus