SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Comunicate de Presa

Comunicate de Presa

Comunicate de Presa – in serviciul de promovare Web, este foarte avantajos sa folosesti directoarele de articole (Comunicate de Presa). In acest mod poti prezenta Comunicate de Presaprodusele firmei sau serviciile pe care le presteaza firma sau compania ta. In articolele noastre sugeram crearea de link-uri de pe expresii lungi din articolele postate, catre o anumita pagina sau alt articol. Pentru clientii Romania SEO, am creat un website special in care se pot adauga comunicate de presa in mod gratuit sau premium. Inregistrarea pe site este foarte simpla, nu dureaza mai mult de un minut.

CE AVANTAJE AVEM LA COMUNICATE DE PRESA!

Dupa crearea contului si logarea in sistem, aveti posibilitatea editarii profil-ului unde puteti adauga un link catre site-ul Dvs., un logo si informatii de contact plus prezentarea firmei. La crearea unui comunicat de presa, puteti adauga un link din continut, catre un articol din site-ul Dvs., sau o pagina de prezentare.

Articolele pot fi administrate din panoul de administrare, unde aveti unelte speciale de editare si incarcare imagini. Daca ati creat un comunicat de presa si nu este finalizat, il puteti salva si continuati in zilele urmatoare. Inainte de publicarea articol-ului, veti fi anuntat automat prin email, daca exista probleme de continut.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
  • din sport
    Adaugat la 14:19h, 08 noiembrie Răspunde

    O sa adaug si eu unul sau mai multe, mersi.

  • Termice Romania
    Adaugat la 07:46h, 17 noiembrie Răspunde

    Foarte interesant website-ul,am adaugat si eu un comunicat de presa cu prezentarea firmei mele care se ocupa de solutii de incalzire ECO

Adaugati un comentariu la acest articol