SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Comentarii pe Site

Comentarii pe Site

Comentarii pe siteComentarii pe site sau pe blog – in promovarea Web, comentariile pe diverse site-uri sau blog-uri, sunt de o importanta foarte mare. Daca vizitatorii site-ului tau au posibilitatea postarii unui comentariu si mai ales daca link-ul din semnatura nu are optiunea "nofollow", poti atrage destui vizitatori. Motoarele de cautare iubesc continutul de calitate si in special Google. Daca unul din articolele mele are trafic intens, Google stie ca acel articol este util si il va scoate foarte bine in cautari.

 

Exista persoane care pun un accent foarte mare pe acest lucru si au de castigat. Fie ca este vorba de un comentariu pe care eu il postez pe un site sau pe site-ul meu se posteaza comentarii, sansele de crestere in cautarile organice sunt mult mai mari. Un comentariu la un articol nu inseamna numai – "Foarte interesant", poti scrie cateva cuvinte care sa arate ca esti interesat de acel articol, nu cred ca un administrator va aproba un comentariu care nu spune nimic ci doar este pus de dragul castigarii unui link.

 

Zilnic, pe site-ul nostru sterg zeci de comentarii in engleza, puse de persoane sau de soft-uri automate. Chiar nu inteleg cum pot fi atat de inchisi la minte, cum sa aprobi un comentariu scris in engleza la un articol in romana si mai ales ca nu are nici o legatura cu continutul. Daca voi comenta pe un site in engleza, va trebui sa scriu in engleza, comentariul meu sa aiba legatura cu continutul articol-ului.

 

Platformele gratuite gen WordPress, Joomla, etc., dau posibilitatea de adaugare a comentariilor la fiecare articol, acest lucru este un avantaj si trebuie sa profitam. Aratati respect fata de persoana care comenteaza si lasati link-ul catre cel care comenteaza sa fie curat.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.