Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Analiza SEO

Analiza SEO pentru site – acest serviciu are ca scop depistarea eventualelor probleme dintr-un anumit website si gasirea unui mod de rezolvare pentru a ocupa o pozitie fruntasa in motoarele de cautare. Analiza SEO, se aplica on-page si off-page, mai exact, se vor testa paginile Web ale site-ului pentru a se stabili daca titlurile si descrierile sunt relevante, daca continutul are o densitate buna pe expresiile si cuvintele cheie, daca imaginile sau fisierele CSS, sau JavaScript sun optimizate. La testarea off-site, vom stabili concurenta pe expresiile pentru promovare si gasirea unei modalitati de avansare in cautarile organice.

Analiza SEO

Pentru fiecare serviciu in parte se vor crea fisiere de analiza care vor fi trimise prin email. In acest mod veti sti exact ce trebuie facut pentru ca site-ul Dvs., sa apara in cautarile organice sau sa avanseze. Analiza SEO, este necesara pentru orice site Web. Paginile Web, create de Romania SEO, nu au nevoie de optimizare on-page, acestea beneficiaza gratuit de aceste servicii. Probleme pot aparea la site-urile statice, care nu au posibilitati de adaugare continut nou si aici ma refer la site-urile create in HTML, sau site-urile PHP, care nu suporta comentarii. In Internet sunt foarte multe site-uri de acest gen si persoanele care detin astfel de site-uri se intreaba – de ce nu avanseaza site-ul. Nu este suficienta inscrierea in directoare pe care foarte multe persoane se axeaza. Inscrierea in directoare Web, nu prea mai este la moda, avantajele fiind foarte mici.

Pe site-ul nostru puteti gasi articole despre cum optimizez un site sau factori importanti in promovare. Cu ajutorul documentatiilor si articolelor SEO, va puteti face o imagine despre aceste servicii. Analiza SEO, costa intre 50 si 100 de euro, in functie de complexitatea site-ului insa, avantajul este ca veti sti exact ce trebuie facut pentru avansarea site-ului.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus