Skip to content

WordPress Web Design şi Teme

WordPress Web Design şi Teme – Pagina de start a site-ului nostru trebuie să ofere vizitatorului un rezumat clar cu serviciile sau produsele oferite de compania noastră. Dacă aţi ales o temă WordPress profesională, construirea paginii de start nu este foarte grea. În general, temele WordPress, au un tutorial în care se explică cum să construiţi pagina de start.

Există teme WordPress care au şi un fişier demo, pe care il puteţi instala după care se poate modifica structura paginii de start. La orice website, prima pagină este esenţiala pentru că promovarea serviciilor oferite de compania Dvs., se face în primul rând pe pagina de start.

La crearea unui website nou, elementele sau obiectivul principal este deja stabilit. Este foarte important ca în pagina de start să aveţi un conţinut static în care să promovaţi elementul principal şi o parte de blog, care să ruleze conţinutul proaspăt, adică 2-3 articole despre serviciile sau produsele oferite de compania Dvs.

În Web Design, a existat întotdeauna regula de aur. Ce vede vizitatorul la accesarea site-ului şi cât de mult este atras de culoare, aranjamentul textului etc. Cel mai deranjant (din punctul meu de vedere), este atunci când accesezi un website şi te “plezneşte”, cu o reclamă directă sau o forţare de “like”, pe care trebuie să o închizi! Nici nu ştii ce conţinut există pe site-ul respectiv dar trebuie să dai un click, pe nu’s ce reclamă.

De asemenea, elementul principal ar trebui să fie în partea de sus a paginii. Există cazuri în care conţinutul paginii de start este creat numai pentru motoarele de căutare şi am văzut la multe website-uri conţinut ascuns. O greşeala foarte mare, care poate aduce penalizări site-ului!

Înainte de cumpărarea unei teme WordPress, ar trebui să citiţi comentariile la această temă. De exemplu, din toate temele oferite de dezvoltatorii care vând pe ThemeForest, nu cred că 40%, sunt teme profesionale. Temele WordPress, bune “le poţi număra pe degete”. Noi am instalat zeci de teme şi majoritatea au suportat modificări din cauza structurii slabe sau excesul de fişiere JavaScript şi CSS-uri.

Dacă doriţi să cumpăraţi o temă WordPress, ar fi indicat să ne trimiteţi un email cu numele temei şi link-ul de unde ar trebui să cumpăraţi şi noi vă putem ajuta cu un review la tema respectivă, nu trebuie sa platiţi nimic.

Back To Top