SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Forum SEO Romania

Forum SEO Romania

Forum SEO Romania


Forum SEO Romania – astăzi 24.04.2014, am pus online secţiunea forum, unde puteţi discuta despre optimizare SEO, promovare, web design, WordPress, Joomla, Magento, etc. Forum-ul, este dezvoltat pe platforma gratuită PHPBB, o platformă special creată pentru forum-uri. Partea de URL-uri, SEO Friendly, este activă şi am creat câteva forum-uri în care putem discuta despre tot ce înseamna SEO.

Utilizatorii forum-ului nostru, vor beneficia de un link în semnătură şi de alte câteva facilităţi la postarea subiectelor noi. Am creat aceasta secţiune pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri şi pentru ai putea ajuta pe cei care au probleme în acest domeniu. Această secţiune este la început însa sperăm să ajungă o comunitate SEO, destul de mare.

Vizitaţi: Forum SEO Romania

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol