SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

WordPress Sitemap XML

WordPress Sitemap XML

WordPress Sitemap


WordPress Sitemap XML, sau harta site-ului Dvs., care are o foarte mare importanţă pentru motoarele de căutare. Pentru platforma WordPress, se pot instala diverse plugin-uri, care să facă acest lucru însa, nu toate sunt bune. Până nu de mult, am folosit „Google Sitemap Generator”, care crea doar un fişier .xml, cu toate URL-urile din website.

Dezvoltatorul acestui plugin a făcut câteva modificări şi problemele au început. Am renunţat la acest pugin şi am căutat ceva mai stabil. Actualmente folosim un plugin foarte bun „BWP GXS”, care poate crea şi un sitemap special pentru site-urile de ştiri cu trimiteri către Google.

DE CE ESTE INDICAT SĂ AVEM O HARTA A SITE-ULUI

Există site-uri care nu folosesc aceste fişiere. Greşeala vine de la programator în serviciul de Web Design, sau de la CMS-ul folosit pentru care nu se instalează un plugin sau o componentă care să facă acest lucru. Motoarele de căutare indexeaza mult mai uşor URL-urile din website, dacă gasesc acest fişier şi avantajul este al nostru, în plus, site-ul nostru este considerat un site cu o structură profesională.

Avantajul „BWP GXS”, este că acest plugin crează un sitemap, pentru fiecare secţiune din website şi separat pentru pagina de start. Iată cum arată harta site-ului nostru:


http://opti-seo.ro/site.xml 2014-04-15 21:05
http://opti-seo.ro/post.xml 2014-04-15 21:05
http://opti-seo.ro/post_wp_portfolio.xml 2014-04-15 02:10
http://opti-seo.ro/page.xml 2014-04-15 18:18
http://opti-seo.ro/taxonomy_category.xml 2014-04-15 18:05
http://opti-seo.ro/taxonomy_post_tag.xml 2014-04-15 18:05
http://opti-seo.ro/taxonomy_wp_portfolio_categories.xml 2014-04-14 23:10
http://opti-seo.ro/taxonomy_wp_portfolio_tags.xml 2014-04-14 23:10

În mod normal, fiecare website trebuie să aibă un fisier sitemap.xml. Dacă nu sunteţi sigur că acest fisier există, scrieţi după URL-ul website-ului Dvs., sitemap.xml. În cazul nostru, fişierul sitemap.xml, îl găsim la adresa – http://opti-seo.ro/sitemap.xml

Descarcati: BWP GXS

Save

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol