Sari la conținut

Web Design Cluj

Web Design Cluj

Web Design ClujWeb design personalizat, dezvoltare, și Internet Marketing, servicii care pot accelera afacerea Dvs., în mediul Online.  Ne petrecem destul timp până la finalizarea proiectului de start, astfel încât site-ul pe care îl vom finaliza să fie perfect pentru afacerea Dvs. Proiectele create de agenţia noastră sunt concentrate către un design placut şi o structură profesională, care vă va ajuta în promovarea online.

DEZVOLTARE DRUPAL

Drupal este o platformă open-source (Content Management System), care oferă un fundament puternic pentru cerinţele Dvs. de web design sau de prezență online. Drupal este destul de flexibil, scalabil, securizat și gratuit.

DEZVOLTARE MAGENTO

Magento este un cadru pentru dezvoltarea magazinelor online, destul de puternic. Este personalizabil şi oferă o multitudine de instrumente de management, securitate și extensii pentru implementări personalizate.

DEZVOLTARE WORDPRESS

WordPress, face viața mult mai ușoară! Acest CMS, oferă un sistem foarte ușor de utilizat. Platforma WordPress, este cel mai utilizat sistem open-source din lume. Este complet gratuit şi se poate dezvolta orice model de website.

Proiecte Web Design ClujIndiferent de proiect, procesul nostru de dezvoltare a unui website, începe cu o strategie prin care cercetăm în profunzime afacerea clientului nostru precum și concurenții pe domeniul respectiv. Investigațiiile noastre pot descoperi informații care vor ajuta la promovarea afacerii Dvs. în Internet, cum ar fi publicul țintă şi alte informaţii vitale, legate de promovare şi Internet Marketing.

Agenţia noastră de Web Design din Alba Iulia şi Cluj, practică preţuri mici la toate serviciile oferite. Aveţi nevoie de crearea unui blog personal, magazin online sau un website pentru companie? Noi suntem soluţia pentru afacerea Dvs., în mediul online…    DETALII WEB DESIGN

Site-urile construite pe platforme cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, permit clienţilor flexibilitatea de a adăuga, actualiza și edita conținutul website-ului așa cum consideră de cuviință, fără nici o codare şi nu necesită cunoștințe de HTML, PHP sau JavaScript. Clienţii au posibilităţi de adaugare şi editare a paginilor, articolelor sau produselor din website, adăugare de imagini şi editarea acestora în mod grafic.

DORIŢI O COTAŢIE DE PREŢ? CLICK AICI!

Înapoi sus