Skip to content

Web Design Alba Iulia

Web Design – Agenţia noastră are personal specializat în toate serviciile de Web Design, dezvoltare web şi comerţ electronic. În cazul în care compania Dvs., are nevoie de un website profesional, proiectat la cele mai înalte standarde, vă putem spune că Web Design Alba, vă poate oferi aceste servicii.

Avem specialiști în domeniul SEO, web design, design grafic, XHTML/HTML5 sau CSS, uzabilitate, accesibilitate, dezvoltarea PHP, comerţ electronic şi tot ce înseamnă CMS (Content Management System).

Design-ul, Cromatica şi structura unui website…

Nu este suficient ca site-ul Dvs., să arate bine – design sau cromatică, important este ca prin intermediul website-ului Dvs., vânzările să crească, să aveţi cât mai multe cereri pentru serviciile oferite. Un website cu un design plăcut şi o structură slabă, este un website care nu aduce nici un venit.

WEB DESIGN ŞI DISPOZITIVELE MOBILE

Dispozitive mobileDacă încă nu aţi observat, vă putem spune că utilizarea Internet-ului se duce din ce în ce mai mult către dispozitivele mobile. Acest lucru înseamnă ca website-ul Dvs., va trebui să ofere informaţii şi pe tablete, smartphone, etc. Crearea unui website înseamnă compatibilitate şi cu dispozitivele mobile, nu numai pentru computerele de birou sau laptop-uri.

Un website profesional trebuie să răspundă la comportamentul utilizatorului, indiferent ce foloseşte pentru navigarea pe Internet și să se adapteze la dimensiunea ecranului, platformă sau orientare. Practica constă intr-un amestec de rețele flexibile și machete, imagini și o utilizare inteligentă de interogări media CSS. Cu alte cuvinte, designul pentru dispozitivele mobile creează un site web care să răspundă în mod automat la preferințele utilizatorului, eliminând nevoia de a crea website-uri cu dimensiuni diferite pentru fiecare dispozitiv mobil.

Compatibilitatea cu dispozitivele mobile se bazează pe un simplu cod CSS, care cere browser-ului să modifice dimensiunile website-ului şi să se adapteze la ecranul folosit de utilizator, culori sau orientare.

Preţuri Web Design

  • Website HTML: maxim 5 pagini – start de la 150 Euro
  • Magazin Online: pagini nelimitate – start de la 450 Euro
  • Website prezentare companie: pagini nelimitate – start de la 250 Euro
  • Mentenanţă, întretinere site – preţurile se vor specifica în contract
[formbuilder:4]

Save

Save

Save

Back To Top