SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO 2013 – Internet Marketing

SEO 2013 – Internet Marketing

SEO 2013 – uf, prin cate am mai trecut de cativa ani! Multe, chiar multe si destul de rele. Pai ce vom face? Cautam solutii, refacem link-uri, modificam continut si tot asa, tr’e sa fim populari. In gradina Google, numai el da cu sapa, noi privim printre gard! Putem spune ca de-a lungul anilor SEO, a fost o unealta care a adus foarte multi bani. Strategiile folosite pana la venirea Panda si Penguin, acum sunt doar umbre. Curiozitati sunt cu sutele de mii, lucruri neclare, site-uri cu trei randuri in pagina de start si page rank 7! Cum asa?

Dupa parerea mea, o parte din SEO, se indreapta tot mai mult catre social media si video marketing. Sa ne gandim la Twitter si integrarea in rezultatele Google, la Facebook si motorul lor de cautare, care din ce in ce se va extinde. Toate sunt cu influenta asupra SERPs, toate fac parte din strategiile SEO, totul este folositor numai ca este nou, trebuie sa ne specializam mai mult. Partea de SEO, care facea referire doar la titluri bune, la multe cuvinte cheie, la H1, H2, bold, etc., nu mai este suficienta. Un website SEO 2013perfect optimizat poate avea probleme.

Partea profesionala in SEO, este atacarea din mai multe unghiuri, un continut relevant si mult social marketing, backlink-uri cu ancora inteligenta si recunoasterea ca SEO standard, nu mai este relevant. Video Marketing-ul este extrem de important la ora actuala. Veti vedea ca in majoritatea rezultatelor organice de pe Google, video si imaginile domina, domina prin dimensiune, oamenii sunt atrasi de asa ceva.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol