SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Scaderi de Page Rank Iulie 2011

Scaderi de Page Rank Iulie 2011

Page Rank Iulie 2011Astazi 18 Iulie 2011, Google a facut un nou update de Page Rank ! Se pare ca intr-o luna s-au efectuat doua update-uri. Problema este ca majoritatea site-urilor la care s-a modificat Page Rank-ul, au avut scaderi. Este foarte curios, cu cateva zile in urma website-urile au urcat si in 18 Iunie 2011, au revenit la PR-ul vechi. Se pare ca nici acum nu este finalizat acest serviciu, poate vor creste la loc si site-urile noastre.

Directorul Web, PcAlba.ro a scazut de la Page Rank 3, la 2. Chiar nu suntem incantati de acest lucru. Poate ca la urmatorul update de Page Rank, site-urile noastre i-si vor reveni.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol