SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Promovarea unei companii

Promovare Companii

Promovarea unei companii

Promovare CompaniiPromovarea unei companii în Internet, este un lucru destul de greu la ora actuală. Dacă aveţi deja un website şi doriţi o promovare pe diverse expresii sau cuvinte cheie, agenţia noastră vă poate ajuta. In prima fază vom testa site-ul Dvs., dacă este optimizat corect şi apt pentru serviciile de promovare apoi, vom testa concurenţa pe domeniul Dvs., de activitate.

Procedura noastră de promovare pentru diverse expresii sau cuvinte cheie este destul de simplă. După analiza website-ului, se va stabili un preţ pentru fiecare expresie şi un termen de execuţie. La ora actuala în Internet, există concurenţă pe majoritatea domeniilor de activitate însa, cu ajutorul cuvintelor de legatură şi experienţa noastră în acest domeniu putem ajunge în pozitii de top.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol