SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Pagini Web Joomla

Pagini Web Joomla

Pagini Web in JoomlaPagini Web in Joonla – un CMS (Content Management System), cu o foarte mare utilizare pentru dezvoltarea paginilor Web. Joomla, este de fapt o platforma gratuita pe care se poate dezvolta orice model de site Web. Dezvoltatorii acestui CMS, dau posibilitate utilizatorilor sa foloseasca componente, template-uri, plugin-uri sau module, in mod gratuit.  Acestea se pot folosi la site-urile statice sau site-uri care nu necesita o investitie mare.

Componentele sau template-urile profesionale, costa ceva bani insa, poti avea un website profesional cu o investitie mica. Pentru crearea unui site in PHP si aici ma refer la un site dezvoltat de la zero pentru un anumit domeniu, investitia este destul de mare, uneori si peste 5-7 mii de euro, in functie de complexitatea site-ului. In cazul in care doriti promovarea unei afaceri pe Internet si investitia sa fie cat mai mica, puteti avea un website pe urmatoarea structura:

PAGINI WEB JOOMLA

  • Sistem de administrare in limba romana
  • Pagini Web, fara limita
  • Articole
  • Sistem de promovare in retelele sociale
  • Comentarii
  • Statistici
  • Forum

Genul acesta de website (Pagini Web Joomla), poate pleca de la o suma mica si mai exact 250 de euro. Puteti comanda acum o pagina Web, in Joomla: Comada Servicii SEO

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol