SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

De la Joomla la WordPress

De la Joomla la WordPress

Exista foarte multe persoane care vor sa faca trecere de la Joomla la WordPress, sau invers. Problema este continutul, prea mult de lucru, ar fi munca de chinez sa faci aceasta trecere manual, adica articol cu articol. Dezvoltatorii de plugin-uri WordPress, au creat un plugin care face acest lucru. Diferenta dintre o versiune platita si una free, este ca la versiunea free nu se rescriu URL-urile insa si acest lucru se rezolva. Iata ce ofera acest plugin:

  • Migrare sectiuni si categorii
  • Categorii si sub-categorii
  • Articole
  • Media
  • Descrierea „alt” a imaginilor
  • Keywords
  • Tag-uri

De la Joomla la WordPressDaca doriti sa faceti acest lucru, va trebui sa incercati acest plugin, cu siguranta munca Dvs., va fi mult mai usoara. Dupa gasirea solutiei pentru link-uri, este posibil ca site-ul Dvs., sa aiba o scadere in Google, vad ca in ultimul timp si schimbarea de design conteaza. Plugin-ul respectiv a fost testat cu versiunea de Joomla 1.5 si sa comportat perfect. Instalarea se face ca la orice plugin normal.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol