skip to Main Content

Optimizare SEO Joomla

Optimizare SEO Joomla


Optimizare SEO Joomla – Joomla, este o platformă gratuită pe care se poate dezvolta orice model de website – de la prezentarea unei companii şi până la portaluri profesionale sau site-uri de anunţuri şi magazine online. Experienţa noastră cu Joomla, a inceput înca de la versiune 1.0 şi înainte de apariţia Joomla, am lucrat cu Mambo.

Subiectul SEO, este un termen popular la ora actuală, cunoscut de majoritatea proprietarilor de website-uri. Experienţa în domeniul SEO, se câstiga doar în timp, cu multă muncă şi seriozitate. În ultimii ani, schimbările algoritmilor motoarelor de căutare legate de strategiile de promovare online, au afectat foarte multe companii care deţineau sau deţin înca site-uri slabe. Joomla, este o platformă destul de buna însa, fără aplicarea unor servicii speciale (instalari de componente, plugin-uri si module), pot apărea probleme la indexarea sau poziţionarea în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Optimizare SEO Joomla – componente, plugin-uri, module


O componentă de foarte mare ajutor pentru SEO, este sh404sef. Cu siguranţă există şi alte componente care se pot folosi însa, părerea noastră este că sh404sef, rămane totuşi pe primul loc. Indiferent de platforma folosită, un website trebuie să conţină câteva pagini standard – o pagină de contact, o pagină cu harta site-ului (sitemap), o secţiune de blog şi câteva pagini de prezentare a serviciilor oferite.

Partea tehnică a website-ului, este foarte importantă şi aici mă refer la optimizarea on-page, serviciu aplicat doar de persoane care au experienţă în acest domeniu. Serviciile de optimizare SEO on-page, ajută la încarcarea mai rapidă in browser şi eliminarea tuturor erorilor apărute de la programare sau de la instalarea componentelor, a plugin-urilor, etc.

Agenţia noastră vă poate ajuta cu optimizarea site-ului Dvs. Trebuie doar să completaţi formularul de Servicii SEO şi veţi primi în cel mai scurt timp un răspuns de la specialiştii noştri.

Magazine Online, de la 350 Euro Comandaţi acum!


This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top