Sari la conținut

Page Rank August 2012

Subiectul Page Rank, a fost discutat in Internet, tot timpul. In luna August, speram sa mai fie un update de Page Rank, daca Google, va respecta termenul de trei luni. La fiecare update de Page Rank, am studiat site-urile care nu au primit nimic si cele care au primit o nota bunicica. Site-urile care au avut continut proaspat tot timpul, au primit Page Rank, foarte bun, am avut site din domeniul SEO si cu PR 6. Dupa parerea noastra, ar cam trebui sa incepem adaugarea de continut daca dorim un PR, bun.

Update de Page Rank August 2012Dupa cum vedeti, site-ul opti-seo.ro, are Page Rank zero. Am lansat acest website in 19 Mai, anul acesta si am incercat sa adaugam continut proaspat saptamanal. Continutul a fost trimis in retelele sociale mai importante si cu siguranta acest lucru tine un site in piciare. Pana in data de 10 August, Google ar trebui sa faca un alt update, sau macar pana la sfarsitul lunii August. Daca vom crea cate doaua articole pe saptamana, cu siguranta vom primi si o nota destul de buna.

Datorita continutului si catorva link-uri venite de la site-uri cu Page Rank 3 si 4, speram sa obtinem un PR4, sau chiar mai bine. Este posibil sa obtinem si PR2, nimic nou! Nimeni nu stie exact ce va fi insa, noi asa preconizam. Incercati sa adaugati macar cate un articol pe saptamana si dupa update-ul din August, vom discuta aici schimbarile de Page Rank.

Înapoi sus