SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Page Rank 2011

Page Rank 2011

Page Rank 2011 – Ce este nou in algoritm !

Dupa update-ul din Ianuarie 2011, am creat cateva site-uri pentru teste. Pana acum un an si ceva, se stia sigur ce ar trebui facut pentru a avea o crestere de Page Rank. Se pare ca acest algoritm este schimbat 100%, foarte multe website-uri au avut scaderi majore de Page Rank. Dupa cum spuneam, am creat cateva site-uri de proba si am pus catre ele diverse link-uri, de la forum-uri, de la site-uri slabute, blog-uri, retele sociale si cateva link-uri platite. Am incercat trei moduri de promovare si trei moduri de link-uri catre aceste site-uri. Dupa ultimul update de Page Rank, am ajuns la urmatoarele concluzii (sunt doar parerile mele), ma refer strict la cresterea Page Rank:

  • Link-urile de pe forum-uri (cele din semnatura si postari), nu mai au aproape nici o valoare.
  • Postarea in retelele sociale (Social Bookmarking), au o valoare foarte mica insa, ajuta la trafic.
  • Schimbul de link cu site-uri slabe, au valoare foarte scazuta
  • Directoarele Web, au valoare foarte mica si mai ales ca majoritatea directoarelor Web, nu permit transfer de Page Rank
  • Link-urile din footer, nu au valoare

…. in concluzie, nu trebuie sa mai obosim cu inscrieri in directoare si postari pe forum-uri pentru a avea o crestere de PR. Inca o data mentionez ca sunt parerile mele. Ce putem face pentru o crestere de Page Rank !

  • In primul rand link-uri curate de pe site-uri puternice. Daca un link vine direct dintr-un articol in care este prezentat un serviciu asemanator, este un link foarte puternic. Valoarea link-ului catre site-un nostru creste si in functie de accesari, adica de cate ori este accesat site-ul nostru prin intermediul acelui link.
  • Link-urile care vin din discutiile de pe blog-uri, au valoare
  • Au valoare si link-urile care vin de la directoare Web, cu Page Rank la categoria respectiva si nu au optiunea „nofollow”
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol