SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Despre Joomla

Despre Joomla

Despre JoomlaCateva detalii despre Joomla – Spre sfarsitul anului 2005, inceputul lui 2006, Joomla era inca o curiozitate, ceva nou si atractiv. Anul 2005, a fost chiar anul in care a fost lansata aceasta platforma, practic, a fost o combinatie intre Fork si Mambo. Persoanele care se ocupau de crearea paginilor Web, au fost incantati de lansarea acestei platforme si au inceput testarea, nopti de studiu, comparatii cu Mambo, analize, etc. In scurt timp, Joomla a devenit cel mai utilizat CMS (Content Management Sistem), mai pe romaneste, un sistem de management al continutului.

Joomla, este de fapt o platforma gratuita (open source), care poate monitoriza continutul unui website. Paginile create sunt dinamice si acesta a fost motivul pentru care foarte multe persoane au ales crearea site-urilor in Joomla. Datorita sistemului de administrare in care se pot crea articole, pagini, categorii si sectiuni, Joomla a devenit cel mai iubit sistem de creare a site-urilor, nu trebuia sa ai cunostinte majore de HTML sau PHP.

In Joomla, se pot crea site-uri de anunturi, magazine online sau site-uri de prezentare. Se pot gasi componente si module sau plugin-uri gratuite, care ne ajuta la dezvoltarea unui site profesional pentru orice domeniu de activitate. Important este sa ai habar de optimizarea acestei platforme si aici ma refer in mod special la structura de link-uri. La partea de SEO, se pot utiliza doua componente profesionale, SH404 si Artio, care intr-adevar i-si merita banii, asta daca alegeti variantele platite.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol