Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Google Penguin – Rezumat

Deja suntem plictisiti de „amenzile”, date de algoritmul Google Penguin. Am tot sperat ca lucrurile vor reveni la normal, ca a fost o greseala si sunt ferm convins ca acest algoritm chiar a fost o greseala si mult iubitul Google, a devenit cel mai rau lucru in discutiile de pe Internet. Nimeni nu poate sa treaca cu vederea miile de firme si companii care au fost distruse, au fost spulberate fara un motiv bine intemeiat.

Google Penguin - Rezumat si Update

Se pare ca greselile facute de acest algoritm continua. Foarte multe persoane ne suna si se plang ca site-ul lor a disparut din rezultatele organice. Datoria noastra este sa facem teste, teste normale – ce backlink-uri are site-ul, de unde vin, cum arata continutul din pagina de start, ce densitate are pe expresiile sau cuvintele cheie principale, cum arata titlul si descrierea, etc. Culmea este ca site-uri care nu au nici un backlink, au fost penalizate sau trimise pe pagina 50, in rezultate, site-uri care chiar nu fac black SEO, site-uri de prezentare care nu au fost promovate. Cum este posibil ca un site care a fost stabil ani de zile, sa dispara din cautari, pentrui care motive?

Este foarte adevarat, lupta pe primele locuri pentru majoritatea serviciilor este destul de mare, site-urile sau inmultit, SEO, este din ce in ce mai nesigur chiar daca este facut asa cum trebuie. Sa nu mai lungesc aceasta dicutie despre Google Penguin, pentru ca imi scoate deja peri albi (pe langa cei existenti), voi face un rezumat al dezastrului Penguin:

  • 24 Aprilie 2012 – A fost intors Internet-ul cu susul in jos – Google Penguin 1.0
  • 26 Mai 2012 – A mai fost imbunatatit, multe site-uri si-au revenit – Google Penguin 1.1
  • Asteptam alt update in curand, poate chiar saptamana viitoare (dupa discutiile din Internet)

Dupa parerea mea, Google, nu va renunta la acest algoritm, ar fi chiar de rasul lumii. Google Penguin, se va imbunatati cu siguranta si incet incet vor largi cureaua, deja toata lumea ii uraste pe cei de la Google si este posibil sa se teama de disparitie, totul este posibil, chiar nu iti poti bate joc de milioane de oameni, este chiar caraghios. Ati incercat sa gasiti rezultate pe Bing.com? Vedeti diferenta!

 

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus