SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Creare site Închirieri Auto

Creare site Închirieri Auto

Creare site Inchirieri Auto


Creare site închirieri Auto – foarte multe afaceri din acest domeniu de activitate au probleme în mediul online din cauza website-urilor slab create/structurate şi lipsa unui sistem de comandă onlin (booking), profesional. Prezentarea serviciilor de închirieri auto, trebuie să fie cu cât mai multe detalii despre autovehiculele oferite şi aici mă refer la imagini şi text, apoi un sistem profesional prin intermediul căruia utilizatorul poate comanda online maşina dorită.

Pe foarte multe website-uri găsim prezentările autovehiculelor în diverse pagini şi apoi trebuie să accesezi pagina de contact unde trebuie să dai detalii despre autovehiculul respectiv. Acest lucru înseamnă timp pierdut pentru vizitator şi scăderea imaginii site-ului Dvs.

Agenţia noastră de Web Design, din Alba Iulia, poate crea pentru compania Dvs., un sistem profesional de închirieri auto, de prezentare a autovehiculelor Dvs. şi un sistem de comandă online care să cuprindă detalii despre fiecare maşina în parte, câte zile doreşte clientul să inchirieze maşina respectivă, pret pe zi sau pe ora, zona de unde se va ridica maşina dacă este necesar şi multe alte facilităţi care ajută la promovarea afacerii Dvs., online.

Structura unui website de inchirieri auto

  • Sistem de administrare profesional
  • Securitate
  • Update gratuit
  • Sistem Newsletter
  • Administrare autovehicule (categorii, auto, booking, contabilitate/plaţi, sisteme de plata online, etc.)
  • Blog cu categorii separate faţă de sistemul de închirieri auto
  • Promovare în retele sociale pentru fiecare autovehicul în parte
  • Optimizare SEO, gratuită

Comandaţi un Website de Închirieri Auto

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol