SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

WordPress si MySQL

WordPress si MySQL

Wordpress si MySQLWordPress si MySQL – lucrul cu bazele de date relationale este destul de greu, trebuie foarte mult studiu. Bazele de date relationale, va permit sa raspundeti foarte repede la interogari si sunt formate din tabele care trebuiesc din cand in cand optimizate. Acest lucru se poate face din cPanel, cu PHPMyAdmin, care permite modificarea bazelor de date in mod grafic. Exista platforme care "ingrasa", baza de date si peste 500Mb. Daca nu stim sa optimizam, site-ul nostru se va incarca foarte greu in browser.

Platforma WordPress, lucreaza cu baze de date MySQL si vom putea vedea cum optimizam baza noastra de date sau cum putem muta un domeniu. Exista dezvoltatori de pagini Web, care creaza site-uri pe subdomenii. In momentul in care site-ul este finalizat, va trebui mutat pe domeniul parinte si pentru acest lucru este nevoie de modificarea unor campuri in baza de date MySQL.

CUM OPTIMIZAM O BAZA DE DATE

Pentru optimizarea unei baze de date, va trebui sa avem acces in cPanel si sa deschidem PHPMyAdmin. Veti observa ca in partea stanga, avem baza noastra de date.

Baze de Date MySQL

Dupa accesarea bazei de date, in partea de jos va trebui sa dam un click pe "Marcheaza toate" si apoi in meniul derulant din dreapta vom alege "Optimizare tabel". In acest mod, tabelele noastre din baza de date MySQL, vor fi optimizate si site-ul se va incarca mult mai repede in browser. Pentru platforma WordPress, sunt plugin-uri care fac acest lucru insa din punctul meu de vedere, cu cat mai putine plugin-uri, cu atat mai bine.

Optimizare Tabele MySQL

In cazul in care ati mutat site-ul de pe un nume de domeniu pe altul, va trebui sa accesati tabela "Options", din partea stanga si in partea dreapta veti gasi " siteurl". Dati pe editare si modificati cu noul nume de domeniu. Mai ramane de modificat pe pagina 2, link-ul catre pagina Home. In cazul in care ati instalat si dezinstalat diverse plugin-uri, este bine sa deschideti baza de date MySQL si sa stergeti tabelele alocate acelor plugin-uri. In acest mod, evitati "ingrasarea", bazei de date.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.