Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO
Optimizare Site

Optimizare Site

Optimizare Site SEO – cel mai important serviciu care trebuie aplicat unui website, este optimizare SEO on-page, mai exact, partea tehnica a unui website. Stim foarte bine ca este deranjant sa astepti incarcarea unui website in browser, un minut si mai ales daca interogarea se face de pe un dispozitiv mobil.

Indiferent de structura unui website, vom gasi fisiere CSS, fisiere JavaScript, PHP, sau HTML si imagini. Toate acestea trebuiesc combinate si/sau compresate pentru o incarcare mai buna in browser. Daca vom testa website-ul nostru cu Google PageSpeed Insights, vom vedea ce erori avem si modul in care le putem elimina.

Dezvoltatorii de pagini Web, sau programatorii care dezvolta diverse teme pentru WordPress, Joomla, Magento, etc., folosesc prea multe fisiere CSS si JavaScript. Cererile in browser depasesc normalul si website-ul se incarca greu.

Optimizare Site – Ce ar trebui sa stim!

Serviciile de optimizare SEO, se aplica dupa ce partea de web design, este finalizata. Daca de exemplu site-ul meu are 7 fisiere CSS si 7 fisiere JavaScript, din start avem 14 cereri HTML, in browser. Daca mai adaugam imaginile folosite si alte coduri cum ar fi Google Analytics, etc., cererile HTML, depasesc un numar de 20 si site-ul se incarca destul de greu.

O persoana specializata in optimizare SEO, va trebui sa combine fisierele CSS, fisierele JS si imaginile, apoi vor fi comprimate. Dupa aplicarea acestui serviciu, website-ul Dvs., cu siguranta se va incarca rapid in browser.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus