SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Optimizare Site

Optimizare Site

Optimizare Site

Optimizare Site SEO – cel mai important serviciu care trebuie aplicat unui website, este optimizare SEO on-page, mai exact, partea tehnica a unui website. Stim foarte bine ca este deranjant sa astepti incarcarea unui website in browser, un minut si mai ales daca interogarea se face de pe un dispozitiv mobil.

Indiferent de structura unui website, vom gasi fisiere CSS, fisiere JavaScript, PHP, sau HTML si imagini. Toate acestea trebuiesc combinate si/sau compresate pentru o incarcare mai buna in browser. Daca vom testa website-ul nostru cu Google PageSpeed Insights, vom vedea ce erori avem si modul in care le putem elimina.

Dezvoltatorii de pagini Web, sau programatorii care dezvolta diverse teme pentru WordPress, Joomla, Magento, etc., folosesc prea multe fisiere CSS si JavaScript. Cererile in browser depasesc normalul si website-ul se incarca greu.

Optimizare Site – Ce ar trebui sa stim!

Serviciile de optimizare SEO, se aplica dupa ce partea de web design, este finalizata. Daca de exemplu site-ul meu are 7 fisiere CSS si 7 fisiere JavaScript, din start avem 14 cereri HTML, in browser. Daca mai adaugam imaginile folosite si alte coduri cum ar fi Google Analytics, etc., cererile HTML, depasesc un numar de 20 si site-ul se incarca destul de greu.

O persoana specializata in optimizare SEO, va trebui sa combine fisierele CSS, fisierele JS si imaginile, apoi vor fi comprimate. Dupa aplicarea acestui serviciu, website-ul Dvs., cu siguranta se va incarca rapid in browser.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol