SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

WordPress Infectat – Malware

WordPress Infectat – Malware

WordPress Infectat – cu ceva timp in urma am creat un articol despre securitatea platformei WordPress. Dezvoltatorii acestei platforme muncesc din greu pentru eliminarea gaurilor de securitate insa, foarte multe site-uri inca mai au probleme. Mai mult de 15% din site-urile existente folosesc platforma WordPress. Problemele de securitate vin in special de la serverul de hosting, plugin-uri si template-uri dar si de la ignorarea update-ului acestei platforme.

Persoanele sau retelele care intentioneaza sau reusesc sa distruga un WordPress Infectat - Malwarewebsite, utilizeaza tot felul de instrumente pentru furtul de identitate, distribuire de SPAM, redirectionare sau doar pentru a face rau. In general codurile care fac rau unui website, sunt scrise in index.php, .htaccess sau functions.php. Temele luate de pe tot felul de site-uri pot avea coduri care fac redirectionari la anumite ore catre diverse site-uri pentru adulti sau site-uri pentru care se incearca fortari de promovare.

In Internet, exista cateva site-uri unde puteti testa daca aveti probleme. Sucuri SiteCheck este un scaner de malware, merita sa testati site-ul Dvs. Iata cateva fisiere unde puteti gasi codurile care fac rau site-ului Dvs.:

  • index.php (WordPress)
  • index.php (Tema)
  • functions.php (Tema)
  • footer.php (Tema)
  • header.php (Tema)

Este foarte indicat sa – aveti ultima versiune de WordPress, prefixul bazei de date sa nu fie XrccSx_, versiunea folosita de WordPress, sa nu fie afisata, sa nu aveti user admin si in folderul wp-admin sa aveti un fisier .htaccess care sa permita accesul doar de la un anumit IP. Daca doriti sa testati cu un plugin WordPress, securitatea site-ului Dvs., puteti folosi WP Security Scan, instalati si rulati.

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.