Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Shortcode WordPress

WordPress ShortcodeShortcode WordPress – in materialul de fata am sa va prezint un plugin care ne ajuta la crearea cod-urilor scurte. De ex. daca folosesc un text, o imagine, sau chiar un script care ar trebui adaugat in mai multe pagini sau articole, pot folosi un shortcode, care sa faca acest lucru. Mai exact, in locul cod-ului lung va trebui sa scriu doar [cod-reclama] si codul respectiv va fi adaugat automat de acest plugin. Textul de mai jos, a fost adaugat cu ajutorul unei scurtaturi (shortcode), nu a fost necesar sa scriu manual acel text, am adaugat doar „scg_text-htaccess" (in loc de ghilimele sunt paranteze drepte []), si automat textul respectiv a fost adaugat.

[scg_text-htaccess]

 

Acest lucru se poate face si manual, cu adaugare de coduri in fisierul functions.php. Sunt persoane care adauga coduri direct in functions.php, pentru mine este mai profesional sa includ un fisier special de scurtaturi, in care sa adaug toate shortcode-urile mele, in acest mod, nu amestec comenzile din functions.php, fisierul ramane curat.[contentdivider]

Plugin-ul respectiv il puteti descarca de la aceasta adresa: Descarca Shortcode Generator . Dupa instalarea plugin-ului, puteti genera orice scurtatura doriti, un script, un cod AdSense, o imagine sau cateva link-uri, un banner de prezentare, etc. Modul de lucru cu optiunea shortcode, este foarte avantajoasa, baza noastra de date nu se va mari la adaugarea unui cod fizic, in fiecare pagina, voi folosi in articol sau pagina scurtatura si plugin-ul respectiv va afisa in browser codul pentru scurtatura respectiva.

Cu cat veti avea mai multa grija de site-ul Dvs. cu atat mai mult vor veni si realizarile. Un site bine ingrijit, bine optimizat si promovat corect poate ajunge foarte repede pe primele locuri din Google, Yahoo, sau Bing. Fiecare din articolele noastre, la publicare vor fi trimise in 7-10, retele sociale importante si daca articolul este important, il vom inscrie si in directoarele noastre Web. In acest mod, articolul respectiv va aparea foarte rapid in cautari.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus