Skip to content

Web Design Incepatori

Web Design Incepatori

Web Design Incepatori – Pe masura ce popularitatea Internet-ului si a sistemului World Wide Web, a crescut in ultimii ani, majoritatea firmelor si-au facut prezenta online. Foarte multe persoane si-au creat site-uri de prezentare sau blog-uri unde publica articole despre calatorii sau intamplari. Din punctul meu de vedere, ar fi pacat sa nu creati o pagina Web, sau un blog! Poate ca va este frica sa va aventurati in astfel de lucruri datorita lipsei de experienta insa, nimic nu poate fi mai usor daca vrei cu adevarat.

Cu putina documentatie de pe site-ul nostru si cu ajutorul gratuit pe care il oferim, puteti crea un website fara probleme. Nu trebuie sa fiti de parere ca numai persoanele cu experienta pot crea website-uri, chiar nu este greu si pot spune ca este foarte educativ, ai ce invata. La ora actuala se pot utiliza platforme gratuite (CMS), care nu necesita o foarte mare experienta. Exista panou de administrare in limba romana, poti crea pagini, articole, poti adauga poze sau filme de familie, etc.

CUM INCEPEM CREAREA UNUI SITE!

Doresc sa-mi exprim multumirea fata de persoanele care au dezvoltat platforma WordPress, pentru care sunt foarte multumit si nu cred ca exista ceva legat de aceasta platforma care sa nu-mi fie cunoscut. WordPress, este o platforma pe care poti dezvolta aproape orice model de website. Recunosc, acum cativa ani utilizam in mod frecvent platforma de dezvoltare a paginilor Web, Joomla. In timp, am facut comparatii, teste, modul in care se promoveaza in Internet si am ajuns la concluzia ca WordPress, nu are egal. Datorita simplitatii si modului de administrare, sau varietatea de plugin-uri gratuite, WordPress are cei mai multi utilizatori. Daca nu stiati, exact pentru acelasi lucru, simplitatea, Google, a trecut in scurt timp in fata tuturor motoarelor de cautare si astazi, detine peste 95%, in cautarile efectuate in Internet.

Daca doriti startarea unui proiect pe o platforma WordPress, trebuie doar sa cumparati un nume de domeniu, .ro sau .com, sa apelati la o firma de hosting pentru gazduirea site-ului si sa instalati o platforma WordPress, unde va puteti dezvolta site-ul. Pentru ca Romania SEO, este un site creat special pentru servicii SEO, puteti apela la serviciile noastre gratuite, de ajutor cu detalii despre cum sa achizitionati un nume de domeniu, ce firma de hosting puteti contacta si chiar putem instala pentru Dvs., o platforma WordPress. Va putem da detalii despre design, ce template puteti folosi si cum sa administrati site-ul.

Romania-SEO.ro, este creat pe platforma WordPress, este pus online din data de 26 Iulie 2011. Nu are inca 3 luni si deja a primit Page Rank 6, de la Google. Aceasta nota, arata ca site-ul are o configurare profesionala si indeplineste cerintele motoarelor de cautare. Datorita publicarii de articole din domeniul SEO si Web Design, aproape zilnic, site-ul nostru a ajuns actualmente sa detina si un rank bun de la Alexa (311,558 – la data publicarii articol-ului). Conteaza foarte mult structura de link-uri, optimizarea site-ului si publicarea articolelor in retelele sociale. Cu ajutorul nostru puteti sa dezvoltati un website, fara probleme.

Back To Top